Tarta cu branza si ciuperci
1. Preincalzeste cuptorul la semnul 7/220°C. Despacheteaza aluatul, intinde-l pe o suprafata presarata cu faina si taie-l in patru dreptunghiuri.
2. Cu un cutit ascutit, cresteaza o margine de 1,5 cm in jurul fiecarui dreptunghi, apoi unge-le cu ou batut (daca pregatesti tarta in avans, poti congela aluatul in acest stadiu). Coace timp de 10-12 min, pana creste si e bine rumenit.
3. Caleste ciupercile in unt si ulei de masline la foc iute, timp de 4-5 min. Adauga usturoiul, otetul balsamic, cimbrul si smantana, lasa sa dea in clocot, apoi fierbe la foc mic 1 min.
4. Toarna cu lingura acest amestec pe foie de aluat si presara branza. Da la cuptor 5 min, pana se topeste.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din placinte, baclavale