Tarta cu branza si ciuperci

Tarta, branza, ciuperci
1.
Preincalzeste cuptorul la semnul 7/220°C. Despacheteaza aluatul, intinde-l pe o suprafata presarata cu faina si taie-l in patru dreptunghiuri.

2. Cu un cutit ascutit, cresteaza o margine de 1,5 cm in jurul fiecarui dreptunghi, apoi unge-le cu ou batut (daca pregatesti tarta in avans, poti congela aluatul in acest stadiu). Coace timp de 10-12 min, pana creste si e bine rumenit.

3. Caleste ciupercile in unt si ulei de masline la foc iute, timp de 4-5 min. Adauga usturoiul, otetul balsamic, cimbrul si smantana, lasa sa dea in clocot, apoi fierbe la foc mic 1 min.

4. Toarna cu lingura acest amestec pe foie de aluat si presara branza. Da la cuptor 5 min, pana se topeste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din placinte, baclavale