Târguri de Crăciun 2017, în România

Târgurile de Crăciun au devenit o tradiție și sunt așteptate cu nerăbdare de o mulțime de persoane. Pe lângă luminițele de Crăciun, în majoritatea orașelor mari sunt organizate târguri dedicate acestei sărbători.

În fiecare an, începând cu luna decembrie, atmosfera de sărbătoare cuprinde orașele mari. Brazii împodobiți cu ornamente strălucitoare, luminițe, căsuțe cu turtă dulce, bunătăți, cadouri și jucării, toate acestea sunt parte din peisajul de poveste. În 2017, în marile orașe ale țării au fost organizate târguri de Crăciun.

Târguri de Crăciun 2017, în România

1. Târgul de Crăciun din București

Târgul de Crăciun din București este organizat în Piața Constituției și s-a deschis pe data de 1 decembrie. Pe lângă căsuțele cu produse tradiționale, dulciuri și idei de cadouri, în cadrul târgului a mai fost organizat un patinoar, dar și o scenă unde au loc diverse spectacole. Cei ce vizitează acest târg pot admira un brad înalt de 30 de metri, Căsuța lui Moș Crăciun și un spațiu în care a fost reprodusă scena Nașterii Domnului.

2. Târgul de Crăciun din Sibiu

Un alt târg care atrage o mulțime de vizitatori este cel organizat la Sibiu. Acesta este unul cu totul special și asta datorită proiecțiilor luminoase. Mai exact, pe clădirile din Piața Mare sunt proiectate imagini specifice iernii, acestea dând un plus de valoare întregului eveniment.

3. Târgul de Crăciun de la Timișoara

Târgul de Crăciun de la Timișoara este deschis până pe data de 8 ianuarie 2018 și este organizat în Piața Victoriei și în Piața Libertății. Pe lângă celebrele căsuțe cu bunătăți, în cadrul târgului vor fi organizate mai multe spectacole muzicale.

4. Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca

Și cei care locuiesc sau vizitează Clujul în această perioadă vor avea parte de un peisaj de sărbătoare. Târgul de Crăciun este organizat în Piața Unirii din Cluj-Napoca, unde cei mici pot participa la ateliere gândite special pentru ei, în timp ce adulții se pot relaxa urmărind spectacolele organizate și pot face cumpărături.

5. Târgul de Crăciun de la Oradea

Târgul de Crăciun de la Oradea este amplasat în Piața Unirii și Cetatea Oradea. Aici pot fi admirate decorațiunile luminoase, căsuțele de lemn cu diverse produse, iar cei interesați pot participa la concertele organizate pe tot parcursul lunii decembrie.

6. Târgul de Crăciun de la Craiova

Atmosfera de sărbătoare a cuprins și orașul Craiova. Târgul de Crăciun este organizat în Piața “Mihai Viteazul” și este gândit astfel încât să atragă publicuri de vârste diferite. Vor fi organizate spectacole, expoziții și diverse evenimente.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată târgurile de Crăciun din țară.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Ai brad natural la ghiveci de Crăciun? Uite cum îl plantezi în gradină, după sărbători

Brad natural sau artificial? Cum alegem bradul pentru Crăciun în anul 2017. Sfaturi utile care te vor ajuta

Cum poți face lumânări parfumate la tine acasă? Miresmele Crăciunului îți vor învălui locuința

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Diverse