Sunt împreună din liceu, dar au ajuns să doarmă separat. Andreea Bănică a dezvăluit adevărul despre căsnicia ei: “Nu e ușor să…”


Lumea mondenă din România a fost marcată în ultima perioadă de divorțuri răsunătoare, motiv pentru care o declarație făcută de Andreea Bănică i-a făcut pe mulți să își pună un semn de întrebare cu privire la căsnicia artistei. Vedeta a dezvăluit că ea și soțul ei nu mai dorm împreună, explicând și motivul pentru care au luat această decizie. 

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, sunt împreună din liceu, s-au căsătorit în anul 2008 și au împreună doi copii superbi. Relația lor de lungă durată este un exemplu pentru toată lumea. Chiar dacă din exterior lucrurile par perfecte, artista recunoaște că viața cu doi copii nu este tocmai simplă și că este nevoie de sacrificii pentru ca lucrurile să funcționeze.

Sunt împreună din liceu, dar au ajuns să doarmă separat. Andreea Bănică a dezvăluit adevărul despre căsnicia ei

Deși au o familie fericită, Andreea Bănică a dezvăluit că ea și soțul ei au ajuns să doarmă separat. Momentele petrecute în doi au fost înlocuite, după venirea pe lume a lui Noah, de nopțile în care artista doarme alături de cel mic, acesta fiind motivul pentru care lipsește din dormitorul conjugal.

Vezi pozele

Din dorința de a-l proteja pe cel mic, dar și pentru a nu o afecta în mod negativ pe Sofia, fiica cea mare a cuplului, artista a luat decizia ca cei doi copii să doarmă separat. Astfel, Noah doarme cu ea, ceea ce înseamnă că Andreea Bănică și soțul ei petrec tot mai puțin timp în intimitate, iar momentele de romantism sunt din ce în ce mai rare.

“Dormitul împreună, asta înseamnă romantism pentru noi de la o vreme. Eu dorm cu Noah acum, cu cel mai nou “bărbat” din viața mea. Dorm cu el, am grijă de el, schimb pampers, îl spăl. Sofia merge la școală, trebuie să aibă creierul odihnit. Mă gândesc foarte mult la ambii copii, nu doar la Noah sau doar la Sofia. Dorm cu Noah pentru că pentru mine este important ca el să simtă mama alături, chiar dacă mai târziu îi va fi greu să se despartă, dar eu sunt fericită. Dacă avem pe cineva cu care să îl lăsăm pe Noah, într-o seară, atunci găsim și noi momentul nostru de relaxare, de romantism. Noi suntem romantici oricum. Importante sunt comunicarea, iubirea, respectul și cred că asta spune tot într-o relație. Nu e ușor să ții o astfel de relație de atâta timp, dar noi mergem mai departe pentru că suntem bine, suntem ceea ce ne trebuie, avem copiii sănătoși, suntem sănătoși. “, a spus Andreea Bănică pentru libertatea.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Bănică.

Foto: facebook

Citește și:

Carmen Harra, îndrăgostită de rochiile scumpe. Are în garderobă rochia Melaniei Trump: A fost făcută de un designer celebru'

Cum arată fosta soție a lui Alexandru Darie? Ea este femeia care i-a dăruit un copil

La 61 de ani, un celebru actor va deveni din nou tată! Soția lui este însărcinată: Sunetul acestei inimi puternice mă face…'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Alte video-uri