Subiecte Biologie BACALAUREAT 2017. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a XII-a

Astăzi, peste 120.000 de elevi din întreaga țară susțin ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2017, care este la alegere. În scurt timp, subiectele vor fi publiate pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Primele rezultate la acest examen vor fi publicate pe data de 5 iulie. În aceeași zi, se vor putea depune și constestațiile în intervalul orar 16:00 – 20:00.

Subiecte Biologie BACALAUREAT 2017

La proba scrisă de la Biologie elevii au avut de rezolvat un test grilă, la subiectul doi au avut de calculat apa în plasma sangvină, iar la subiectul al treilea au primit mai multe întrebări despre celulă, conform adevarul.ro. De asemenea, ei au avut de dat răspunsuri la mai multe întrebări despre regnuri, inima şi vasele de sânge, cariotă şi rocariotă, celula animală – structura şi ultrastructura (un eseu).

Subiecte Biologie BACALAUREAT 2017. La prima probă scrisă au fost eliminați zeci de candidați

Un număr de 55 de candidaţi au fost eliminaţi luni, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, de la proba scrisă de Limba şi literatura română din cadrul primei sesiuni a examenului de Bacalaureat, potrivit antena3.ro. Rata de participate la această probă a fost de 96,62%, conform unui comunicat MEN. Astfel, dintre cei 124.425 de candidaţi înscrişi, s-au prezentat 120.220 şi au absentat 4.150 de elevi.

Subiecte Biologie BACALAUREAT 2017. Când se vor afișa rezultatele finale

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 iulie (până la ora 16:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16:00 – 20:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe data data de 10 iulie.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum s-au descurcat elevii de clasa a XII-a la a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2017. Cât au învățat copiii de la Liceul Teoretic „Ion Barbu'

Cum au fost subiectele de la examenul la Bacalaureat 2017, la Matematică, din perspectiva unui profesor?

Și-au așteptat copiii ore întregi, în soare! Cum este examenul de Bacalaureat 2017 pentru părinții emoționați

Cum s-au descurcat elevii de clasa a XII-a la examenul de Bacalaureat 2017? Cât au învățat la română copiii de la Colegiul Național „Sfântul Sava'

Cum au fost subiectele de la examenul de Bacalaureat 2017, la proba scrisă de la Română, din perspectiva unui profesor?

Bacalaureat 2017. Cum arată subiectele pe care le-au avut elevii de rezolvat la Geografie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Educatie