Bacalaureat 2017. Cum arată subiectele pe care le-au avut elevii de rezolvat la Geografie

bacalaureat 2017 proba la geografie

Elevii de clasa a XII-a susțin astăzi ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2017, proba la alegere. Astfel, în funcție de profilul liceului absolvit, elevii au putut alege din materii ca biologie, chimie, fizică, informatică, geografie, psihologie, economie, logică, sociologie sau filosofie.

Majoritatea elevilor care au absolvit liceul la profilul uman au ales să susțină examenul de Bacalaureat 2017 la Geografie. Cei care au ieșit din sălile de examen înainte de terminarea timpului acordat pentru rezolvarea cerinețelor s-au declarat mulțumiți de subiectele primite, catalogându-le ca fiind mai ușoare decât nivelul lor de pregătire.

Cum arată subiectele de la examenul de Bacalaureat 2017, proba la Geografie?

Proba la Geografie este ultimul examen pe care elevii îl au de susținut în această sesiune a Bacalaureatului. În acest an, la partea întâi a probei la Geografie, elevii au avut de recunoscut Croația pe hartă, de identificat o capitală și de făcut o comparație între Italia și Irlanda.

La subiectul cu numărul 2, cei care au susținut examenul au avut de comparat Câmpia de Vest cu Subcarpaţii de Curbură, de descris Marea Britanie și de calculat evoluția populației într-un anumite interval dat, potrivit adevarul.ro

 bacalaureat 2017 subiect geografie (1)

bacalaureat 2017 subiect geografie (1)

bacalaureat 2017 subiect geografie (1)

bacalaureat 2017 subiect geografie (1)

 

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro, realitatea.net

Citește și:

Bacalaureat 2017. Ce subiecte au primit absolvenții de clasa a XII-a la Matematică

Cum au fost subiectele de la examenul la Bacalaureat 2017, la Matematică, din perspectiva unui profesor?

Cum s-au descurcat elevii de clasa a XII-a la a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2017. Cât au învățat copiii de la Liceul Teoretic „Ion Barbu'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie