Cum s-au descurcat elevii de clasa a XII-a la a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2017. Cât au învățat copiii de la Liceul Teoretic „Ion Barbu”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Nici astăzi elevii de clasa a XII-a nu au scăpat de emoții, pentru că au susținut cea de-a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2017. Pe 28 iunie, s-a dat proba obligatorie a profilului, iar elevii au susținut examenul la Matematică sau la Istorie, în funcție de profilul pe care l-au terminat.

Cum s-au descurcat elevii de clasa a XII-a la a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat 2017?

Cu această ocazie, am mers la Liceul Teoretic „Ion Barbu', din București, pentru a afla cum s-au descurcat elevii de la clasa a XII – a, la cea de-a doua probă scrisă a examenului maturității. Comparativ cu ceea ce s-a întâmplat la Colegiul Național „Sfântul Sava', am putut observa foarte ușor faptul că nu au venit foarte mulți părinți pentru a-și susține copiii, ba chiar aceștia puteau fi numărați pe degete.

Majoritatea elevilor care au ieșit de la examen păreau a fi destul de relaxați, chiar dacă nu au rezolvat subiectele tocmai perfect. Dacă toți cei care au terminat Colegiul Național „Sfântul Sava' își doreau să meargă mai departe la o facultate de stat sau în străinătate, se pare că pentru unii elevii de la Liceul Teoretic „Ion Barbu', facultatea nu reprezenta chiar cea mai bună opțiune după terminarea examenului de Bacalaureat. Cu toate acestea, și aici am găsit câțiva elevi ambițioși sau chiar olimpici.

Pentru a urmări declarațiile lor, urmărește materialul video de mai sus!

Foto: captură video

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum au fost subiectele de la examenul la Bacalaureat 2017, la Matematică, din perspectiva unui profesor?

Și-au așteptat copiii ore întregi, în soare! Cum este examenul de Bacalaureat 2017 pentru părinții emoționați

Cum s-au descurcat elevii de clasa a XII-a la examenul de Bacalaureat 2017? Cât au învățat la română copiii de la Colegiul Național „Sfântul Sava'

Cum au fost subiectele de la examenul de Bacalaureat 2017, la proba scrisă de la Română, din perspectiva unui profesor?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Educatie