Studenta de la Drept, Teodora Tudose, A MURIT, aseară, la un spital din Viena

Veste tristă pentru toată familia și apropiații studentei de 20 ani de la Facultatea de Drept! Teodora Tudose a murit, aseară, pe un pat de spital din Viena. Tânăra din Buzău fusese internată acolo în urmă cu câteva zile, conform reporterbuzoian.ro. În ultimul timp, Teodora a trecut prin clipe cumplite și a luptat pentru viața ei, însă în seara de luni, inima ei s-a oprit.

Teodora Tudose a fost diagnosticată cu o afecțiune rară. Absolventă a Colegiului National „B.P Hasdeu' din Buzău, Teodora urma cursurile Facultății de Drept de la Universitatea București.

Cu toate că avusese o viață normală în copilărie și era mereu înconjurată de prieteni, Teodora a primit o veste groaznică la sfârșitul anului trecut. A fost diagnosticată encefalită autoimună cu anticorpi anti NMDA și anticorpi AMPA, un caz foarte rar despre care medicii au spus că este al doilea din România.

A luptat în fiecare zi pentru a trăi, iar alături de ea au luptat rudele și prietenii, care s-au mobilizat pentru a strânge banii necesari tratamentului costisitor de la Viena. Ei au făcut o adevărată campanie de strângere de fonduri cu ajutorul facultății în care învăța. Teodora a trecut peste multe momente în care i s-a spus că nu mai are nicio șansă. A ajuns la spitalul vienez, însă corpul său a cedat la câteva zile de la internare.

Astăzi o plâng foștii și actualii colegi, prieteni sau simpli cunoscuți, oameni care au donat din suflet, din puținul lor, pentru ca Teodora să aibă o nouă șansă la viață. Acum însă, se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

Teodora Tudose a trăit toată viața cu embrionul fratelui geamăn în corp

Studenta a avut tot timpul în organism embrionul nedezvoltat al fratelui ei geamăn. Acesta s-a dezvoltat ca o tumoră, care i-a distrus Teodorei sistemul imunitar și a dus la declanșarea bolii.

Pentru a vedea cât de frumoasă era Teodora Tudose, deschide galeria foto de mai sus!

Dumnezeu să o odihnească!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și: 

Adevărul crunt despre boala studentei Teodora Tudose: a purtat în pântece embrionul fratelui geamăn

O studentă de 20 de ani a fost diagnosticată cu o boală extrem de rară. În doar câteva zile a ajuns în comă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri