Studenta de la Drept, Teodora Tudose, A MURIT, aseară, la un spital din Viena

Studenta de la Drept, Teodora Tudose, A MURIT, aseară, la un spital din Viena

Veste tristă pentru toată familia și apropiații studentei de 20 ani de la Facultatea de Drept! Teodora Tudose a murit, aseară, pe un pat de spital din Viena. Tânăra din Buzău fusese internată acolo în urmă cu câteva zile, conform reporterbuzoian.ro. În ultimul timp, Teodora a trecut prin clipe cumplite și a luptat pentru viața ei, însă în seara de luni, inima ei s-a oprit.

Teodora Tudose a fost diagnosticată cu o afecțiune rară. Absolventă a Colegiului National „B.P Hasdeu' din Buzău, Teodora urma cursurile Facultății de Drept de la Universitatea București.

Cu toate că avusese o viață normală în copilărie și era mereu înconjurată de prieteni, Teodora a primit o veste groaznică la sfârșitul anului trecut. A fost diagnosticată encefalită autoimună cu anticorpi anti NMDA și anticorpi AMPA, un caz foarte rar despre care medicii au spus că este al doilea din România.

A luptat în fiecare zi pentru a trăi, iar alături de ea au luptat rudele și prietenii, care s-au mobilizat pentru a strânge banii necesari tratamentului costisitor de la Viena. Ei au făcut o adevărată campanie de strângere de fonduri cu ajutorul facultății în care învăța. Teodora a trecut peste multe momente în care i s-a spus că nu mai are nicio șansă. A ajuns la spitalul vienez, însă corpul său a cedat la câteva zile de la internare.

Astăzi o plâng foștii și actualii colegi, prieteni sau simpli cunoscuți, oameni care au donat din suflet, din puținul lor, pentru ca Teodora să aibă o nouă șansă la viață. Acum însă, se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

Teodora Tudose a trăit toată viața cu embrionul fratelui geamăn în corp

Studenta a avut tot timpul în organism embrionul nedezvoltat al fratelui ei geamăn. Acesta s-a dezvoltat ca o tumoră, care i-a distrus Teodorei sistemul imunitar și a dus la declanșarea bolii.

Pentru a vedea cât de frumoasă era Teodora Tudose, deschide galeria foto de mai sus!

Dumnezeu să o odihnească!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și: 

Adevărul crunt despre boala studentei Teodora Tudose: a purtat în pântece embrionul fratelui geamăn

O studentă de 20 de ani a fost diagnosticată cu o boală extrem de rară. În doar câteva zile a ajuns în comă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri