Strudel cu fructe si nuci
1. Rumeneste merele in cubul de unt. Adauga scortisoara si zaharul si tine pe foc pana cand se topeste. Adauga romul si lasa sa dea cateva clocote. Adauga curmalele si lasa sa se raceasca.
2. Preincalzeste cuptorul la semnul 4/180 °C. Unge tava de copt cu unt si asaza 2 foi de placinta astfel incat sa se suprapuna circa 8 cm. Unge-le cu unt topit si presara o lingura de fistic; repeta procedeul cu restul foilor (pastreaza o lingura pentru ornat).
3. Toarna amestecul de fructe pe mijloc si ruleaza astfel ca imbinarea sa fie dedesubt – nu se va deschide in timpul coacerii.
4. Pentru sos, incalzeste untul cu mierea si zaharul pana cand se dizolva. Adauga frisca si romul si serveste cu strudelul.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din placinte, baclavale