Știrile bune ale zilei: la toamnă, mai puțini copii într-o clasă, plus altele…

vestile bune

Va fi bine! Cu acest îndemn trebuie să începem fiecare dimineață. iată care sunt știrile bune ale zilei:

Mai puțin copii într-o clasă

„La acest moment nu văd posibil să ne mai întoarcem în toamnă în sălile de clasă pline cu 30 și ceva de elevi. Este clar că trebuie să luăm măsuri să reducem numărul de copii din clasă', a declarat pentru Digi 24, ministrul Educației, Monica Anisie.

Tom Cruise face un film în spațiu

​NASA a confirmat faptul că este în discuții cu Tom Cruise pentru un film artistic care să fie realizat la bordul Stației Spațiale Internaționale. Stația spațială este plasată pe orbită la o altitudine ce variază între 319 km și 346 km și poate fi văzută cu ochiul liber și de pe Terra. (Hotnews.ro)

Județe fără niciun caz de Covid

În 13 judeţe din România nu s-a mai înregistrat niciun caz de COVID-19. În judeţele Alba, Arad, Caraş-Severin, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Neamţ, Satu Mare, Tulcea şi Vâlcea nu a mai fost înregistrat niciun caz de COVID-19. (Libertatea)

Noi măsuri de relaxare începând cu 1-2 iunie

„Numărul cazurilor este stabil. Per ansamblu suntem într-o scădere, dacă luăm procentul cazurilor pozitive comparativ cu numărul testelor, dar situația nu este perfect rezolvată. Mai este timp care trebuie să treacă până avem certitudinea că situația este într-adevăr sub control. Este clar că vor fi măsuri suplimentare de relaxare de la 1-2 iunie', a spus Raed Arafat pentru Antena 3.

Se deschide Marele Bazar din Istanbul

Marele Bazar din Istanbul se pregăteşte să își redeschidă porțile. Piața considerată una din cele mai mari din lume a fost închisă pe 23 martie, în urma măsurilor de a opri răspândirea noului coronavirus. Marele Bazar a fost dezinfectat de echipele municipale în fiecare miercuri, timp de câteva săptămâni. Acesta găzduieşte peste 3.000 de magazine şi 30.000 de comercianţi. (Realitatea.net)

Foto: 123rf

Citeste și:

Coronavirusul nu se răspândește prin apă! Sfaturile specialiștilor pentru mersul la plajă și piscină

Cum îți elimini rivala în dragoste. Trucuri și secrete pe care nu ți le spune nimeni

Cercetătorii australieni dezvoltă un vaccin pentru cancerul la sân

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri