Știai că numele tău îți poate ghida întreaga viață? Ce influență are asupra destinului

Alegerea numelui pentru un copil este o misiune dificilă pentru viitorii părinți, dar este mai importantă decât își imaginează. Puțini știu că numele unui om, îi influențează foarte mult viața și personalitatea, chiar dacă pare greu de crezut.

De asemenea, numele poate avea o mare legătură cu destinul unui om. Iată cum este personalitatea ta, în funcție de litera cu care începe numele tău!

A – Prima literă din alfabet este asociată curajului şi dăruirii în totalitate în tot ceea ce faci în viaţă. De asemenea, litera A este asociată norocului.

B – Cei care poartă numele de Bogdana sau Barbu sunt în general timizi şi retraşi, potrivit informatiionline.net. Aceste persoane nu au stofă de lideri, dar îşi fac meseria conştiincios, fiind foarte buni executanţi.

C – Aceste persoane sunt în general în centrul atenţiei datorită uşurinţei cu care relaţionează şi îşi fac prieteni. Cristina sau Claudiu reuşesc tot timpul să exceleze în ceea ce fac, pentru că sunt mereu dornici să înveţe lucruri noi.

D – Cei care poartă nume care încep cu această literă, cum ar fi Dan sau Diana sunt foarte bine organizaţi şi ştiu exact unde să caute informaţia atunci când au nevoie de ea. Ei pot fi oameni de afaceri exemplari întrucât există o ambiţie de nezdruncinat.

E – Aceste persoane se remarcă prin faptul că sunt directe și nu au ruşine. Adevărul este că poți muri de foame dacă îți e mereu rușine.

F – Oamenii care au iniţiala numelui F sunt buni profesionişti şi pot deveni cei mai bun prieteni întrucât respecta cu sfinţenie o relaţie de încredere între două persoane.

G – Aceste persoane au convingeri ferme şi sunt foarte căpoşi şi puşi pe harta mereu. Nu degeaba există şi personajul numit Gică contra.

H – Sunt pasionaţi de sport, dar pentru a se întreţine şi nu în scopuri competiţionale.

I – Persoanele a căror nume începe cu litera I sunt foarte emotive şi spirituale.  Acestea iubesc arta şi tot ce ţine de ea, mai mult, le place să călătorească.

J – Sunt persoane extrem de inteligente şi pline de entuziasm, mai ales atunci când vine vorba de lucruri noi. Acești oameni caută tot timpul atenţia celor din jur.

L – Persoanele care poartă numele de Lorena sau Liviu sunt foarte socibiali din fire, dar detesta în acelaşi timp clişeele sociale.

M – Acești oameni sunt firi optimiste chiar şi dacă au în faţă o adevărată apocalipsa. Ei sunt sunt atraşi de tot ce înseamnă spiritualitate şi pozitivitate. Cu toate acestea, nu alunecă deloc spre pantă religioasă.

N – Cei care poartă numele de Nadia sau Nicu nu pot trăi izolaţi și caută mereu compania cuiva. Le este frică de singurătate, iar din această cauză sunt extrem de sociabili mai tot timpul.

O – Oana sau Ovidiu sunt caracterizaţi de determinarea cu care iau deciziile. Ei sunt hotărâţi mereu atunci când plănuiesc ceva pas cu pas.

P – Cei care au iniţiala numelui P sunt atraşi de tot ce înseamnă cultură, viaţa sănătoasă şi natură. Se gândesc mereu la proiecte culturale personale.

Q – Persoanele care poartă numele de Quintus sau Quintana sunt persoane de-a dreptul ingenioase. Le place misterul, dar şi tot ce ţine de sfera magică.

R – Ramona sau Raul sunt persoane reflexive, au o intuiţie foarte bună în privinţa oamenilor. Îşi aleg cu greu prietenii, dar atunci când o fac nu regretă nimic pentru tot restul vieţii.

S – Sunt persoane suficient de sobre şi serioase şi sunt angrenate în rutină zilnică. A ieşi din rutină şi tradiţie înseamnă o moarte sigură pentru aceste persoane.

T – Cei care au inițiala numelui T sunt mereu în alertă, se plictisesc uşor şi nu suporta amânările. Răbdarea este problema cu care se confruntă şi îşi pierd relaţii de prietenie consolidate.

U – Ulpia sau Ulises sunt atraşi de tot ce înseamnă supranatural şi fantastic. Acești oameni sunt profesionişti desăvârşiţi totodată.

V – Aceste persoane îşi propun lucruri prea măreţe pentru ceea ce pot să ducă până la bun sfârşit. În relaţiile personale privesc totul extrem de idealist.

W – Aceste persoane sunt comunicative din fire și se adaptează uşor la situaţii noi. Walter sau Wanda sunt foarte prietenoşi şi gata să sară oricând pentru cineva aflat în dificultate sau în suferinţă.

X – Acești oameni sunt născuţi sub semnul creativităţii. Ei au foarte bine dezvoltată latura erotică şi sunt nişte firi cuceritoare prin definiţie.

Y – Ei sunt veşnic îndrăgostiţi. Cei care poartă numele de Yolanda sau Yaskin se dedică trup şi suflet vieţii, cu bune şi cu rele. Sunt curajoşi şi nu ascund nimic atunci când sunt puşi în situaţia de a recunoaşte un adevăr.

Z – Ultima literă din alfabet înseamnă competitivitate, deoarece, după cum spune o vorbă, cei din urmă vor fi cei dintâi. Aceste persoane doresc mereu să iasă în evidenţă cu ceva nou şi să fie apreciaţi pentru asta.

Vezi cele mai interesante nume de baieti!

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Ești șoferiță? Atunci de ce să-i lași doar pe băieți să se priceapă la mașini?

Cea mai rapidă metodă care te ajută să răcești berea

De ce atragem lângă noi oameni „deranjanţi'?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse