Sos rapid pentru paste

Ingrediente:

  • carne de vita sau carne slaba de porc
  • 1 ardei gras rosu si unul verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 pachet de paste
  • sos de rosii
  • ulei de masline
  • sare, piper, busuioc, condimente pentru carne
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare:

Ca sa mearga mai repede, "intercaleaza" treburile. Dupa ce ai pus apa la fiert, cu un pic de ulei si sare, purcede la spalarea, curatarea si taierea in cuburi a legumelor (cuburi maricele, ca sa le simti gustul).

Rumeneste cubuletele intr-o tigaie de teflon, cu doar un pic de ulei de masline. In timp ce se auresc legumele, taie cuburi si carnea proaspata. Cuburile astea fa-le cat de mici, ca sa se friga repede.

Pune-ti condimente in palme si aduna in pumni carnea, frecand bine. Apoi perpeleste-o, amestecand bine, tot intr-o tigaie de teflon si tot cu putin ulei. Intre timp, da deoparte legumele, deja aurite.

Pune legumele iar pe foc si adauga carnea, care s-a rumenit frumos si apetisant. Toarna suc de rosii si, in timp ce sosul fierbe, zdrobeste usturoiul cu busuioc. Mujdeiul verde se adauga in sos la sfarsit.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sosuri universale