Simona Muscă, petrecere aniversară specială: “Anul acesta, voi face cadou ziua mea de naștere”

Simona MuscăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

Tot mai multe persoane au ales să își dăruiască ziua de naștere, iar acest gest vine în sprijinul persoanelor aflate în nevoie. Simona Muscă, autoarea cărții “Conjugat la feminin”, s-a alăturat acestui demers și a decis să își sărbătorească ziua de naștere într-un mod diferit.

Simona Muscă, petrecere aniversară specială

Ziua de naștere reprezintă un moment important pentru fiecare persoană, un moment în care ne dorim să fim în centrul atenției și să ne bucurăm de compania celor dragi. În ultima perioadă s-a dezvoltat un concept nou și care transformă ziua de naștere într-un eveniment caritabil. Mai exact, sărbătoritul își invită prietenii la petrecere, iar invitații vor transforma cadoul într-o donație care este direcționată către diferite cauze umanitare. În acest an, Simona Muscă a decis să se alăture și ea acestui demers și își va dona ziua de naștere, iar suma de bani strânsă va fi donată pentru a sprijini copiii diagnosticați cu Sindrom Autism, din cadrul Asociației Autism și Terapii Complementare Curtea De Argeș.

În acest proiect sunt implicați și artiști ca Aurelian Temișan, Trupa Story, Cvartet Anima, dar și alți invitați care vor asigura atmosfera evenimentului.

“Sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit până acum de la viață. Anul acesta mi-am propus să mulțumesc mult mai mult pentru tot ce am și îmi doresc să dau mai departe tot ceea ce sunt. Anul acesta, voi face cadou ziua mea de naștere.”, a spus Simona Muscă.

Foto: pr

Citește și:

Sebastian Stan, românul care a cucerit Hollywood-ul, revine în România! Când va ajunge în București?

Povestea din spatele camerelor de filmat! Adrian Titieni și Vlad Gherman au fost profesor și elev, iar acum sunt colegi pe platourile de filmare

Povestea de viață impresionantă a regizorului Andrei Gheorghe: „Am lucrat 10 ani cu Dan Chișu. E unul dintre cei mai dificili oameni pe care îi cunosc'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte