Povestea de viață impresionantă a regizorului Andrei Gheorghe: „Am lucrat 10 ani cu Dan Chișu. E unul dintre cei mai dificili oameni pe care îi cunosc”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Are doar 31 de ani, dar a avut curajul să se apuce să construiască proiecte mari în domeniul cinematografiei, aproape de un unul singur, cu resurse proprii. Vorbim despre un tânăr regizor și producător de film pe nume Andrei Gheorghe, care a învățat meseria pe care și-o iubește de la Dan Chișu.

Invitat în cadrul emisiunii „Vedetele răspund', a Revistei Avantaje, Andrei Gheorghe a povestit cu zâmbetul pe buze despre felul în care și-a început cariera. Tânărul regizor a mărturisit cât de greu i-a fost la început, când a venit în București, după ce a copilărit în Constanța.

Povestea de viață impresionantă a regizorului Andrei Gheorghe

„De când m-am hotărât cam ce vreau să fac, cam de prin clasa a XI – a, am zis că vreau să merg în zona asta. Am început cu fotografia și apoi până la Bac, deja mă hotărâsem să dau la regie și am dat. Nu am intrat în primul an, am intrat în al doilea an, am făcut un an de arhitectură. După aceea când am intrat, am renunțat la arhitectură, m-am concentrat doar pe regie.

Când am venit în București, mi-a fost foarte greu să mă adaptez cu oamenii de aici. Am plecat de acasă dintr-un mediu destul de izolat, și din prima lună în care am ajuns în București am ajuns să lucrez la Dan Chișu și acolo am întâlnit niște oameni din industrie… Până m-am adaptat și am realizat că nu este totul despre mine, m-a durut destul de tare.

A fost destul de dificil să lucrez cu Dan Chișu. E unul dintre cei mai dificili oameni pe care îi cunosc, dar și unul dintre cei mai faini oameni pe care îi cunosc, în sensul că dacă ai vreodată vreo problemă, orice s-ar întâmpla, dacă te duci la el, știi sigur că va face tot posibilul să te ajute. Eu am lucrat cu el aproximativ 10 ani, de la 18 ani până pe la vreo 28 și m-am maturizat practic alături de el. Acolo am învățat totul, mai întâi asistent de producție, după aceea editor, după aceea cameraman, după aceea producător, regizor, asistent de regizor, am trecut prin toate la el,' a povestit cu sinceritate regizorul Andrei Gheorghe, pentru Revista Avantaje.

Urmăriți întregul interviu în materialul video de mai jos!

Astazi stam de vorba cu regizorul si producatorul Andrei Gheorghe, care lanseaza astazi serialul online #Castingseries. Asteptam intrebarile voastre! 😀

Posted by Revista AVANTAJE on 14 Decembrie 2017

Foto: Captură video

Mihaela Tudor

Citește și:

Adela Pârvu te învață cum să-ți împodobești bradul de Crăciun: „Un brad trebuie să aibă, ca și o casă, ceva nou, ceva vechi și ceva original'

Anca Lungu, dezvăluiri despre secretele sale de frumusețe: „Folosesc o cremă personalizată, nu e cumpărată de pe rafturile magazinelor'

Andreea Esca nu crede în diete: „Bănuiesc că mai sunt și oameni care se mai uită după femeile cu forme'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte