Povestea din spatele camerelor de filmat! Adrian Titieni și Vlad Gherman au fost profesor și elev, iar acum sunt colegi pe platourile de filmare

Adrian Titieni_Fructul OpritSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Telespectatorii îi pot urmări în fiecare săptămână la televizor, dar cu siguranță nu știu acest detaliu despre viața lor. I-a fost profesor și mentor, iar acum i-a devenit coleg într-un nou serial. 

În ultimele luni, Adrian Titieni și Vlad Gherman au împărțit platoul de filmări pentru „Fructul oprit', producția care poate fi urmărită de telespectatori lunea, la Antena 1.

Prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone, care poartă semnătura Ruxandrei Ion, adună în distribuție actori îndrăgiți de publicul român, iar printre aceștia se regăsesc Adrian Titieni și Vlad Gherman. Cei doi se cunosc încă din perioada când Vlad studia actoria.

„Acest proiect îmi oferă ocazia să joc alături de omul care mi-a fost mai mult decât profesor la UNATC. Domnul Adrian Titieni mi-a fost mentor, profesor și prieten, iar acum am plăcerea să lucrez alături de el pentru serialul „Fructul oprit'. Nu m-am gândit niciodată că o să fiu coleg pe platoul de filmări cu cel care m-a ajutat să pun bazele acestei frumoase meserii de actor', a spus Vlad Gherman, extrem de încântat de noua experiență profesională pe care o trăiește.

Adrian Titieni și Vlad Gherman au fost profesor și elev, iar acum sunt colegi pe platourile de filmare

Despre marele actor, Vlad are numai vorbe de laudă, mărturisind că mereu a găsit la mentorul său cele mai bune sfaturi care i-au fost de folos în carieră.

„Întodeauna, domnul Titieni ne-a îndrumat către veridic. Veridicul situației, veridicul personajului și ne-a sfătuit să încercăm să găsim naturalețe în orice scenă/ secvență', a mai povestit acesta.

În serialul „Fructul oprit', Adrian Titieni este Tudor Caragea, iar Vlad este Ioan, un tânăr cu o poveste impresionantă de viață. Rămas orfan, Ioan a fost crescut în sânul familiei Caragea.

Admir la personajul meu  faptul că este loial, faptul că nu uită de unde a plecat, faptul că domnul Tudor i-a întins o mână de ajutor și l-a crescut ca pe propriul copil, iar toate lucrurile astea se vor vedea în comportamentul lui față de familie', își descrie Vlad personajul din serial.

Inspirat dintr-un celebru roman turcesc, serialul este produs și regizat de Ruxandra Ion, iar scenariul este transpus într-o manieră originală și cu mare încărcătură psihologică de Simona Macovei și Radu Grigore. Personajele pendulează între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit tentația devine tot mai mare.

Dilema alegerilor corecte, trecute prin filtrul fiecărui personaj, stârnește adevărate revolte aduse la viață prin interpretarea de excepție a celor mai îndrăgiți actori din România. Poți iubi doi oameni deodată? Aceasta este întrebarea ce își caută răspunsul în serialul românesc „Fructul oprit'.

Foto: Antena 1, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Carmen Tănase împlinește, astăzi, 57 de ani! Cum arată celebra actriță în tinerețe, la începutul carierei sale

Alina Pușcaș face din nou nuntă! Imagini spectaculoase cu prezentatoarea în rochie de mireasă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte