Semnele care îți arată că nu este bărbatul potrivit pentru tine

O nouă relație și sentimentele puternice care sunt asociate acesteia le fac pe femei să piardă din vedere semnele evidente care demonstrează că bărbatul pe care îl au aproape nu este cel mai potrivit. Ignorând aceste detalii, multe femei ajung în punctul în care relația se destramă, tocmai pentru că lucrurile nu au funcționat încă de la început. 

Cuprinse de emoție și de dorința de a descoperi fericirea, cele mai multe femei închid ochii atunci când vine vorba despre minusurile partenerului. Dacă la început pot masca aceste detalii, pe măsură ce timpul trece, acestea devin tot mai deranjante și duc la apariția conflictelor.

Semnele care îți arată că nu este bărbatul potrivit pentru tine

Dacă ești la început de relație și observi aceste semne,  experta în relații Louanne Ward spune că ar trebui să te gândești mai bine dacă merită să păstrezi legătura cu bărbatul de lângă tine.

1. Se grăbește în a-ți arăta ce simte

Dacă îți spune încă de la începutul relației cuvinte mari, dar nici măcar nu te cunoaște, acest lucru ar trebui să te pună pe gânduri. O persoană care se grăbește în a-ți arăta ce simte și are tendința de a trece peste anumite etape poate fi obișnuită să manipuleze și să dețină controlul în relația de cuplu.

2. Nu are fotografii pe contul de socializare

O persoană care este foarte activă pe rețelele de socializare, dar nu postează niciodată fotografii ar trebui analizată cu mai multă atenție. Louanne Ward spune că astfel de persoane pot ascunde anumite lucruri nu tocmai plăcute, potrivit dailymail.co.uk.

3. Te caută, dar nu știe ce își dorește

În situația în care cel de lângă tine te caută în mod constant, îți spune că te place, dar imediat îți mărturisește că nu știe ce își dorește, cu siguranță nu are gânduri serioase.

4. Își exprimă foarte des furia

Când persoana de lângă tine își pierde foarte repede controlul și își exprimă foarte des furia, trebuie să te gândești de două ori înainte de a continua relația. Acest comportament poate degenera pe parcursul relației și se poate ajunge chiar la violență, în timp ce partenerul își va cere întotdeauna scuze pentru ieșirile nervoase.

5. Pune foarte mult accent pe contactul sexual

Este adevărat că relația sexuală este foarte importantă într-un cuplu, dar dacă partenerul tău grăbește tot timpul lucrurile și îți face complimente cu tentă sexuală încă de la primele întâlniri, acest comportament nu este unul corect. În plus, dacă îți cere să faci lucruri care te fac să te simți stânjenită, poate că ar fi mai bine se pui capăt relației.

6. Te minte constant

Chiar dacă este vorba despre minciuni nevinovate, dacă face acest lucru ar trebui să îți pui un semn de întrebare. Un astfel de comportament demonstrează că nu este sincer și că îți poate ascunde unele detalii foarte importante.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cine iartă mai ușor infidelitatea, bărbatul sau femeia? Uite care este explicația

Mituri despre sex. 9 idei pe care continuăm să le vehiculăm și să le credem. Fals sau adevărat?

Cât de mult te poate afecta prietenia cu o persoană nepotrivită?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Relatii