Cine iartă mai ușor infidelitatea, bărbatul sau femeia? Uite care este explicația

Să treci peste infidelitatea partenerului poate părea un lucru greu de pus în practică, câteodată chiar imposibil. Motivele care îi îndeamnă pe oameni să ajungă într-o astfel de situație sunt diverse, iar când vine vorba despre a ierta infidelitatea, diferențele între bărbați și femei sunt evidente.

Cine iartă mai ușor infidelitatea, bărbatul sau femeia?

Dacă cineva ne-ar cere să răspundem la această întrebare fără să stăm prea mult pe gânduri, cu siguranță mulți dintre noi am fi tentați să spunem: Femeia! Pentru că sunt mai sensibile, se atașează mult mai repede de partenerul de viață și încearcă să îi găsească mereu câte o scuză pentru ieșirile necontrolate, femeile sunt văzute ca fiind dispuse să treacă peste aventura soțului sau iubitului.

Ei bine, studiile au arătat că lucrurile sunt diferite în realitate și că nu femeile sunt cele care oferă o a doua șansă imediat, ci bărbații. Cercetările au arătat că 59% dintre bărbați ar continua relația după ce au fost înșelați, în timp ce în cazul femeilor procentul este mai mic, 51% dintre acestea fiind dispuse să accepte această situație și să continue relația, potrivit thesun.co.uk.

Specialiștii spun că atunci când aleg să rămână alături de soțiile care au călcat strâmb, cei mai mulți bărbați iau în calcul situația copiilor, dorind ca aceștia să nu aibă de suferit. Un alt motiv îl reprezintă sentimentele pentru persoana iubită, iar pe locul trei se află grija pentru situația financiară.

În cazul femeilor, motivele sunt aceleași, dar ordinea este diferită. Studiul specialiștilor a arătat că un număr mare dintre femeile care au fost incluse în această cercetare au ales să nu se despartă de soțul infidel pentru a se bucura în continuare de sprijinul lor financiar, grija copiilor și sentimentele fiind alte două motive pentru care au renunțat la ideea despărțirii.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere

Mituri despre sex. 9 idei pe care continuăm să le vehiculăm și să le credem. Fals sau adevărat?

Lucrurile pe care trebuie să le știi înainte de a oferi o a doua șansă. Merită sau nu să te împaci cu fostul iubit?

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii