Se mai naște o nouă Nadia? Ce crede Mariana Bitang

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

În urmă cu 42 de ani, Nadia Comăneci marca istoria gimnasticii mondiale.

Sportiva secolului 20, o fetița simplă din judeţul Bacău, în vârstă de 14 de ani, a reușit să scrie istorie la Montreal. Nadia Comăneci a atins perfecțiunea și a obținut șapte note de 10 într-un concurs olimpic.

Acela a fost momentul în care Nadia Comăneci a reușit să schimbe pentru totdeauna imaginea sportului românesc.

Se mai naște o nouă Nadia?

Anii au trecut, dar Nadia a rămas 'Zeița de la Montreal'. Chiar și astăzi, fenomenul numit Nadia reușeste să pună un zâmbet pe chipul românilor.

De-a lungul timpului, ne-am tot întrebat dacă o să avem șansa să cunoaștem o nouă Nadia, una din tânăra generație. Răspunsul ni-l dă cea mai titrată antrenoare de gimnastică din lume, Mariana Bitang.

“Mi-aș dori ca fiecare sportiv să-și pună amprenta în felul lui. Nadia, evident, este unică, dar au fost și alte mari gimnaste ale României. De la Ecaterina Szabó, Daniela Silivas, Lavinia Miloșovici. Și să venim mai aproape… Cătălina Ponor, Sandra Izbașa, Andreea Răducan, care mai nou este si preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică.
Sunt multe, e greu să le enumeri, că timpul e limitat și nu vrei să uiți pe cineva.
Dar mi-aș dori să mai trăim o dată satisfacția că România este Campioană Mondială Olimpică”, a mărturisit Mariana Bitang în cadrul emisiunii LIFESTYLE SĂNĂTOS.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea explicația Marianei Bitang, renumită antrenoare federală de gimnastică a României.

 

Iulia Sandu

Foto: captura foto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Lifestyle sănătos