S-a făcut o descoperire epocală! Omenirea o aștepta de mii de ani

Sticker1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Una din marile probleme ale omenirii legate de consumul de alimente e pe cale să se rezolve. Oamenii de știință din Statele Unite și Malaezia, printr-o prodigioasă colaborare, au reușit ceea ce aproape nimeni nu mai spera: să creeze un dispozitiv pentru a prelungi viața fructelor și a legumelor. 

S-a făcut o descoperire epocală! Omenirea o aștepta de mii de ani

Un autocolant simplu de lipit promite că păstrează fructele și legumele într-o stare impecabilă mai mult de două săptămâni de la recoltarea lor. Statisticile spun că 52% din fructe se strică și nu mai pot fi consumate în intervalul situat între culegerea lor propriu-zisă din copac și raftul de la supermarket. Iar problema deșeurilor alimentare este una din marile provocări ale vremurile moderne. Compania malaeziană pretinde că autocolantul este eficient și rezolvă problema deteriorării fructelor.

Specialiștii susțin că acest autocolant conține o formulă specială, naturală, menită să încetinească procesul de maturare, menținând fructele proaspete și suculente mai mult timp. Secretul acestui autocolant a fost deja dezvăluit: conține un amestec de sodiu ionizat și ceară de albine care, susțin cercetătorii, ajută la încetinirea procesului de maturare.

“Nu putem opri natura să-și urmeze cursul firesc. Dar o putem încetini. Beneficiile sunt fabuloase pentru întreaga omenire, fie că vorbim despre agricultori, distribuitori, vânzători, consumatori. Fructele pot fi transportate oriunde în lume fără adaosul de chimicale nocive. Impactul asupra economiei globale va fi imens” spune ZHAFRI ZAINUDIN, co-fondatorul companiei producătoare și inventatorul autocolantului. 

Foto: Hepta

Citește și:

Geoparcul Dinozaurilor „Ţara Haţegului', dovada incontestabilă că pe teritoriul României au trăit reptile gigant

Ce este strungăreața și din ce cauză apare. Care sunt cele mai eficiente tratamente

De ce copiii cu tulburări de limbaj au o stimă de sine scăzută? Logopedul Elena Maria Şerban explică în ce situație cei mici au nevoie de ajutor specializat

 Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse