S-a lansat primul “Dicționar de Limfom”

S-a lansat primul  “Dicționar de Limfom”

Info Limfom 2

În septembrie, Luna Internațională de Luptă Împotriva Limfomului aduce pe piaţă ‘Dicționarul de Limfom, prin care oamenii se vor putea informa asupra acestei afecţiuni puțin cunoscută, dar foarte agresivă.

Lucrarea a fost realizată sub auspiciile dnei. Prof. Dr. Anca Lupu, Președintele Societății Române de Hematologie și dr. Radu Niculescu, Președintele Asociației Bolnavilor cu Limfoame – își propune să devină un mijloc important de informare în lupta cu această boală dificilă, pentru pacienții cu limfom, rudele și prietenii lor.

În luna septembrie, Dicționar de Limfom se va distribui gratuit în data de 13 septembrie împreună cu ziarul « Libertatea ».

Potrivit studiilor, la nivel global, limfomul ucide mai multe persoane decât toate catastrofele naturale care se întâmplă de-a lungul unui an pe întreaga planet.

Această formă de cancer afectează sistemul limfatic, iar primele semne care pot indica prezenţa unui limfom sunt: starea de oboseală cronică, infecțiile repetate, scăderea în greutate şi  inflamarea unuia sau mai multor ganglioni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate