Hai cu noi la BikeFest 2013!

Hai cu noi la BikeFest 2013!

9.-Laura-Leventia-Nanasi

Asociaţia Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank, vă invită la cea de-a treia ediţie a evenimentului BikeFest, festivalul bicicliştilor urbani, pe 14 şi 15 septembrie în parcul Izvor din Capitală.

Evenimentul „BikeFest' este organizat în scopul consolidării comunităţii de biciclişti şi promovării bicicletei ca mijloc de transport alternativ.

De aceea, în cadrul celor două zile ale evenimentului se vor organiza activităţi cu şi despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport.

Organizatorii BikeFest 2013 au pregătit competiţii inedite în care se vor pune la încercare abilităţile şi cunoştintele despre biciclete şi îi provocăm pe biciclişti la dezbateri despre piste, drepturi şi obligaţii ale bicicliştilor.

La BikeFest 2013 vei avea ocazia să participi la:

 

IVelo Pentathlon – un eveniment cu cinci probe de testare a abilităţilor de biciclist în traficul urban. Se vor putea câştiga şase biciclete (trei pentru bărbaţi şi trei pentru femei).

Schwuinn Cycling este cel mai mare marathon de cycling din România, organizat de World Class România.

SkirtBike – ediţia de toamnă, care înseamnă turul celor mai cochete fete pe bicicletă, artişti handmade, fashion walk pe biciclete, dezbateri, concurs, sesiune foto şi calendarul Chic BikeFest Calendar'.

Talcioc şi licitaţii de biciclete – Dacă vrei să-ţi vinzi bicicleta sau să cumperi una noua sau poate doar să o personalizezi, Portocala Mecanica si Bita Color vă vor oferi informaţiile necesare pentru a avea o bicicletă de nota 10.

BikeFest Expo aduce cele mai importante magazine şi cei mai cunoscuţi producători de biciclete cu super oferte la biciclete si accesorii.

Concert ROA şi stand-up comedy, proiecţii de filme.

X-treme Bike şi Şcoala de biciclete – Freerider şi Şcoala de Pedalat aduc profesioniştii să facă demonstraţii de cascadorie pe bicicletă şi îi vor învăţa câteva trucuri pe doritori.

Pimp My Bike este o competiţie pe echipe pentru realizarea celei mai trăznite biciclete şi pricepuţi biciclişti.

Dezbateri cu organizaţiile implicate în promovarea bicicletei.

Zone şi competiţii pentru copii – o serie de activităţi prin care pot învăţa lucruri noi, precum: pictura şi desen, facepainting, workshop-uri, creaţii handmade, reciclare creativă, modelaj, design textile.

Bike Polo, un sport nou, plin de energie şi voie bună ne provoacă Hardcourt Bike Polo

Sunday Picnic – un moment de relaxare, la iarbă verde, cu cafea aburindă, brioşe calde, şi bună dispoziţe. Poţi veni cu propriul goodie bag.

Proiecţii de filme şi scurtmetraje şi zona de relaxare cu biblioteci mobile, pufi, hamace.

Pentru înscriere accesaţi: http://www.ivelo.ro/bikefest/ 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate