S-a descoperit casa unde locuiește Putin cu gimnasta lui

Vladimir Putin „locuiește în secret cu iubita lui, celebra gimnastă și copiii lor, într-un conac de lux bine păzit'. Gimnasta olimpică Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, locuiește în casa liderului rus, în vârstă de 70 de ani, aflată pe lacul Valdai, la aproximativ 400 de km nord-vest de Moscova, potrivit rapoartelor.

main-building-secret-northern-palace-647748077SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Se crede că Putin i-a cumpărat iubitei, un imperiu imobiliar evaluat la 100 de milioane de lire sterline folosind un fond secret din Cipru, susține site-ul de investigații rus, The Project. Construcția conacului lui Kabaeva a început în 2020 și s-a terminat doi ani mai târziu.

Conacul, se întinde pe aproape 13.000 de metri pătrați și a fost construit în întregime din lemn.

Se spune că o companie de construcții deținută de Yuri Kovalchuk, omul de afaceri cunoscut sub numele de „bancherul lui Putin', ar fi efectuat lucrarea.

Oficiali anonimi au susținut că au văzut și copii în incintă, iar imaginile prin satelit făcute între 2016 și 2020 au arătat un loc de joacă în pădure, despre care se crede că a fost construit pentru familie. Zona a fost frecventată și de rudele apropiate ale lui Kabaeva, care sunt descrise în rapoartele oficiale drept însoțitorii ei în călătoriile oficiale cu trenul.

Se spune că și familia gimnastei deține proprietăți în zonă. Proprietatea lui Kabaeva se află la doar 800 de metri de Valdai, reședința privată și bine păzită a lui Putin.

Imaginile conacului, divulgate de un director de construcții care a lucrat în jurul casei până în 2005, dezvăluie interioarele sale luxoase, despre care se spune că ar fi fost inspirate de dragostea lui Putin pentru orașul său natal, Sankt Petersburg și Muzeul Ermitage din secolul al XVIII-lea.

Se crede că una dintre imagini arată biroul președintelui, cu mobilier ornamentat din mahon și telefoanele securizate folosite de oficialii de rang înalt de la Kremlin. Scaunele aurite pot fi văzute dispuse în jurul unei mese de sticlă și a unui candelabru sferic, cu frunze aurii atârnând de tavan.

Potrivit antreprenorului, oaspeții sunt încurajați să întindă mâna și să ia una dintre frunzele de aur.

Într-o altă imagine, poate fi văzut un candelabru masiv, aparent decorat cu rubine.

Rapoartele despre existența vilei au apărut pentru prima dată în 2021 de către echipa lui Alexei Navalny, liderul opoziției ruse, astăzi întemnițat, care a spus că au fost folosite fondurile bugetare pentru interesul personal al lui Putin.

Atât Putin, cât și Kabaeva au negat în mod repetat că au o relație.

Oficiali anonimi care au participat la petrecerile private ale lui Putin spun că nu i-au văzut niciodată pe cei doi împreună, dar nu au nicio îndoială că cei doi au o relație, susținând că doar ofițerii de rang înalt din securitatea lui Putin sunt conștienți de aranjamentul lor.

Un alt semn al apropierii lor a venit în 2014, când Kabaeva a fost numită în fruntea Grupului Național Media al Rusiei, un vast holding media deținut de un apropiat al lui Putin, deși nu avea experiență relevantă în domeniu. Postul acesta îi oferea gimnastei un venit anual de aproximativ 8,6 milioane de lire sterline. Nu este clar dacă gimnasta mai deține postul.

Se susține că denunțătorul acestor informații secrete apărute pe site-ul rus The Project, a ținut să divulge aceste informații deoarece este revoltat de invazia Ucrainei de către Rusia și a spus că regimul rus „trebuie oprit'. Documentele dezvăluie modul în care prietenii apropiați ai lui Putin și companiile lor “spălau bani” prin Ermira, o companie cipriotă, care a fost folosită ulterior pentru a cumpăra proprietăți de lux și pentru a satisface nevoile lui Putin și ale familiei sale.

Putin a fost, de asemenea, acuzat că a acumulat profituri din vânzarea unui brand de vodcă numit după el, care a fost lansat pe piață la începutul anilor 2000. Se spune că drepturile de proprietate asupra vodcăi au fost transferate în mod repetat între prietenul său din copilărie, Arkady Rotenberg, și compania cipriotă. Potrivit estimărilor, doar vânzările de vodcă i-ar fi adus lui Putin cel puțin jumătate de milion de dolari între 2004 și 2019.

Gimnasta Kabaeva deține mai multe proprietăți de lux în Rusia, inclusiv un penthouse de lux din Soci, la Marea Neagră, despre care se crede că este cel mai mare apartament din Rusia. Când apartamentul a fost pentru scurt timp de vânzare, vizualizările 3D disponibile online au dezvăluit interioare opulente, inclusiv o sufragerie cu podele și pereți de marmură și balustrade aurite pe scările dintre etaje. Proprietățile lui Kabaeva au fost înregistrate sub numele rudelor ei, inclusiv al bunicii ei în vârstă.

Iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, sancționată de SUA

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri