Revelionul energetic – Cum trecem in noul an?

Intr-un fel sau altul, fiecare om de pe planeta Pamant traieste un moment de cotitura a vietii. Unii poate ca deja vad asta, si se straduiesc sa participe constient la “potrivirea” lucrurilor. Altii poate ca vor vedea mai tarziu, dupa ce totul se va aseza, intr-un mod ce li se va parea atunci, ca fiind “cel mai bun”.

Traim zilele unui sfarsit de an calendaristic, iar mintea noastra le atribuie un sens de final de ciclu, cu toate ca ritmurile naturii sunt putin diferite de ritmurile calendaristice.

Astfel ca, este foarte posibil sa traversam o faza de autoanaliza si, sa depasim situatii care sa ne arate ce anume este potrivit sa ramana in urma si ce anume avem nevoie in continuare, in programul nostru de viata.

Dar cum asteptam secunda zero a noului an ? ce si cum gandim, pentru a implementa intentia noastra mai puternic si mai clar in schema energetica a momentului de hotar dintre ani ?

Un aspect important este conjunctia perfecta intre Soare si Pluton care se formeaza duminica 30 decembrie. Prin efect cumulat al contextului astral, avem in fata cateva zile de angajare toatala, profunda, pe un drum ales.

Este suficient sa avem doar o idee; nu toti vom face pasi vizibili si nici nu este potrivit sa fortam lucrurile in acest sens. Importanta este starea interioara si convingerea, credinta ca putem strabate drumul ales.

Efectul conjunctiei Soare –Pluton se manifesta si in noaptea dintre ani, astfel ca dorintele precum si deciziile luate acum actioneaza ca niste algoritmi foarte puternici.

De asemenea, influentele astrale formeaza aspecte explozive, care cer stapanire de sine, precum si mare atentie la receptia informatiei si la manifestarea rapida a intentiei.

Prin urmare, ar fi potrivit ca aceasata noapte a revelionului sa ne gaseasca intr-o stare de liniste interioara, asupra careia sa ne concentram atentia pentru a o mentine, indiferent de manifestarile exterioare. Acest lucru ne va ajuta sa folosim constient puterea intentiilor noastre si, sa dirijam astfel intreg potentialul creator pe care l-am integrat in structura noastra in perioada solstitiului de iarna.

Acum aspiratiile noastre ne dau curajul sa depasim si sa realizam o adevarata revolutie personala. Declansam acum o foarte mare capacitate de regenerare si orice schimbare se produce in viata noastra, gasim forta de a depasi teama de necunoscut, prin transformari profunde ale personalitatii.

Este important sa avem rabdare, sa fim sinceri cu noi insine, sa-i ascultam si pe ceilalti si, sa evitam/mediem conflictele.

Sa ne stabilim intentiile privind noile parteneriate si sa vedem ce putem schimba in modul in care ne valorificam munca.

Sa ne bucuram de cine suntem, fiecare dintre noi si sa ne amintim :

“Ca sa poti fi cine esti, desprinde-te de cine ai fost !”

Intre timp, raspanditi-va Lumina si La multi ani!

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania