Reteaua privata de sanatate «Regina Maria» deschide Campusul Medical Brasov

Spitalul Sfantul Constantin, Brasov
Campusul Medical Brasov este dezvoltat in parteneriat cu Teo Health, care administreaza in aceeasi locatie Spitalul Sfantul Constantin (cinci sectii cu saloane pentru spitalizare continua si de zi totalizand 73 de paturi – chirurgie generala, oncologie medicala, O.R.L., neurochirurgie spinala, urologie.

Spitalul de obstetrica – ginecologie Regina Maria respecta standardele maternitatii Regina Maria din Bucuresti si are o capacitate de 51 de paturi.


Divizia Laboratoare Clinice Regina Maria Brasov face parte din reteaua proprie de laboratoare a retelei private de sanatate Regina Maria, care ofera 4500 de tipuri de investigatii si analize speciale pentru diagnostic avansat pentru peste 600 de pacienti zilnic.

Campusul Medical Brasov include 19 cabinete si 26 de rezerve, se intinde pe o suprafata construita de 3000 mp si reprezinta o investitie de 4,2 milioane de Euro. Unitatea beneficiaza de expertiza a 65 de medici dintre care Dr. Cezar Podasca, Dr. Cosmin Anastasiu, Dr. Carmen Neagoe, Conferentiar Dr. Marius Moga, Dr. Anca Jian, Dr. Anca Dumitrache, Dr. Alexandra Gherghina, Dr. Dana Voda, Dr. Manuela Marceanu, Dr. Ramona Ionescu si Dr. Cosmin Pop.

„Obiectivul Retelei private de sanatate Regina Maria este de a creste increderea romanilor in serviciile medicale private si de a ridica standardele acestei piete.” a declarat Fady Chreih, director executiv, Regina Maria, Reteaua privata de sanatate.

„Tocmai de aceea, Campusul Medical Brasov ofera servicii complexe, tehnologie medicala avansata si medici foarte buni, toate intr-o singura locatie. Credem ca aceasta solutie este un prim pas important in oferirea de servicii medicale de calitate in zona”, a adaugat Fady Chreih.

Specialitatile oferite de Campusul Medical Brasov sunt: maternitate, stationar de pediatrie si servicii de policlinica precum: alergologie, bronhoscopie, cardiologie, colonoscopie, electroencefalografie, endocrinologie, ecografie, endoscopie, dermatologie, hematologie, gastroenterologie, mamografie, medicina generala, medicina interna, medicina muncii, oftalmologie, ortopedie ORL, RMN, CT, neurologie, pneumologie, reumatologie si urologie.

Complexul medical dispune de tehnologie medicala de ultima generatie precum: Voluson E8 si Voluson 730 Expert, folosite in serviciul de ecografie, precum si un echipament Philips dedicat cardiologiei, partilor moi si ecografiei transfontanelare. Servicii in premiera pentru piata din Brasov sunt polisomnografia si teleimagistica, cu posibilitate de second opinion in timp real oferita de specialistii din clinicile si spitalele din Bucuresti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate