Renunţă la zahăr şi la băuturi carbogazoase. Ele hrănesc cancerul

O mare parte a populaţiei consumă zahăr în exces. Conform noilor studii, faptul că oamenii mănâncă acest aliment în cantităţi foarte mari determină, în organismul lor, intoxicarea celulelor şi duce apoi la formarea tumorilor cancerigene.

Doza zilnică recomandată de zahăr

Potrivit realitatea.net, doctorii spun că nu ar trebui să se depăşească 25 gr de zahăr/zi. Specialiştii menţionează că această doză este însă pentru persoanele care sunt complet sănătoase. Totuşi cum să faci să nu depăşeşti doza dacă obişnuieşti să consumi zilnic următoarele alimente:

  • Fructe
  • Sucuri carbogazoase
  • Dulciuri
  • Zahăr la cafea sau ceai

Citeşte şi Zaharul: otrava dulce care imbolnaveste si imbatraneste!

Zahărul şi cancerul

Un studiu publicat în revista Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention vorbeşte despre faptul că zahărul este cel care creşte riscul de cancer endometrial. Ceea ce însă dublează riscul de apariţie a acestei boli este consumul regulat de sucuri carbogazoase.

După cum au spus mulţi oameni de ştiinţă: mediul acid din corp favorizează apariţia inflamaţiilor şi de asemenea, hrăneşte celulele cancereroase. Zahărul în exces nu face decât să păstreze un mediu acid în organism, şi de aici urmează un întreg proces inflamator care poate genera cancerul.

Citeşte şi Tratament de ultimă generație în diabetul zaharat de tip 2

Sursa foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate