Regina Elisabeta a II-a a purtat o ținută spectaculoasă la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Ce semnificație au culorile pe care le-a ales?

Ce semnificație au culorile pe care le-a purtat Regina Elisabeta a II-a la nunta regalăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

La fel cum se întâmplă în majoritatea cazurilor și la nunta prințului Harry cu Meghan Markle apariția Reginei Elisabeta a II-a a fost una spectaculoasă. Nu a renunțat la culorile tari, dar de această dată, specialiștii care au analizat ținuta Reginei Elisabeta a II-a au descoperit că în spatele nuanțelor puternice se poate ascunde un mesaj foarte important.

Apariția Reginei Elisabeta a II-a la nunta prințului Harry cu Meghan Markle a atras rapid atenția tuturor celor prezenți, lucru pe care îl și urmărește aceasta de fiecare dată când optează pentru ținutele în culori vibrante. De această dată, verdele neon a fost alegerea reginei, ținuta fiind completată de câteva detalii mov și accesorizată cu un colier din perle.

Ce semnificație au culorile pe care le-a purtat Regina Elisabeta a II-a la nunta regală?

Ținuta reginei a fost comentată și studiată de foarte mulți specialiști și pe lângă eleganța acesteia, June McLeod, consultant în materie de culori, a descoperit că alegerile reginei nu au fost deloc întâmplătoare. În spatele culorilor se ascunde o semnificație aparte și care îi implică direct pe cei doi miri, prințul Harry și Meghan Markle.

“Verdele este culoarea evoluției și a renașterii. O persoană care poartă verde este deschisă la suflet. Verdele este o culoare care semnifică respectul și deschiderea către planurile de viitor. Movul reprezintă culoarea mândriei și simbolizează curățenia și pasiunea pentru creativitate.”, este de părere June McLeod, potrivit goodhousekeeping.com.

Având în vedere că atât verdele neon, cât și movul exprimă doar elemente pozitive, specialiștii au concluzionat că prin intermediul acestei ținute, regina a vrut să își arate încă o dată acordul pentru nunta prințului Harry cu Meghan Markle.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Regina Elisabeta a II-a.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Meghan Markle, surpriză pentru Kate Middleton chiar în ziua nunții. Ce cadou i-a făcut cumnatei sale?

Ce spune chirurgul estetician Oana Vlăsceanu despre Meghan Markle? Are sau nu ducesa de Sussex intervenții estetice?

Cum arată primele imagini oficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle? Ședință foto emoționantă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse