Cum arată primele imagini oficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle? Ședință foto emoționantă

Pozele de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle au devenit virale pe rețelele de socializare, acestea fiind distribuite de o mulțime de persoane. Chiar dacă instituțiile de presă și fotografii prezenți la eveniment au încercat să surprindă cât mai bine atmosfera, fotografiile oficiale de la nunta cuplului regal au fost făcute publice astăzi, la două zile de la ceremonie. 

Cum arată primele imagini oficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle?

Zâmbitori și relaxați, într-un cadru de basm, prințul Harry și Meghan Markle s-au lăsat fotografiați alături de toți cei dragi. Pe pagina de facebook oficială a familiei regale britanice au apărut trei fotografii emoționante din ziua nunții. Cuplul regal a dorit să împărtășească cu prietenii virtuali câteva detalii din intimitatea familiei, postând fotografiile realizate în cadrul ședinței foto. Dacă în două dintre fotografii apar alături de familie și de copiii prezenți la ceremonie, cea de-a treia poză îi înfățișează având un zâmbet larg pe față, în timp ce sunt așezați pe treptele Castelului Windsor .

“Înălțimile lor regale ducele și ducesa din Sussex au dezvăluit trei fotografii oficiale din ziua nunții lor. Imaginile au fost realizate de Alexi Lubomirski în “The Green Drawing Room” din Windsor Castle, în urma procesiunii de transport.

Ducele și ducesa de Sussex doresc să mulțumească tuturor celor care au luat parte la sărbătoarea nunții lor sâmbătă. Ei se simt atât de norocoși că au putut să împărtășească acest moment important cu toți cei adunați în Windsor și, de asemenea, cu toți cei care au vizionat nunta la televizor în Marea Britanie, în Commonwealth și în întreaga lume.

Înălțimile lor Regale sunt încântate de aceste portrete oficiale ale lui Alexi Lubomirski și sunt bucuroși să le împărtășească astăzi. De asemenea, doresc să vă mulțumească pentru toate mesajele generoase de sprijin pe care le-au primit.”, a fost mesajul transmis de cuplul regal.

Deschide galeria foto pentru a vedea primele imagini oficiale de la nunta prințului Harry cu Meghan Markle.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Ce cadou a dăruit Familia Regală a României mirilor Prințul Harry și Meghan Markle? Reprezintă un omagiu adus folclorului și tradițiilor românești

Costurile nunţii regale a prinţului Harry cu Meghan Markle au fost mai mari decât cele ale căsătoriei Ducelui şi Ducesei de Cambridge

Ce titluri nobiliare au primit prințul Harry și Meghan Markle?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati