Mesaje de Sfinții Constantin și Elena. Ce urări le poți trimite apropiaților care își serbează astăzi ziua onomastică?

mesaje de sfinții constantin și elena

În fiecare an, pe data de 21 mai, creștinii ortodocși îi sărbătoresc pe Sfinții Împărați Constantin și Elena. Cum o mulțime de români poartă numele Constantin, Elena sau derivate ale acestora, astăzi este motiv de sărbătoare și e un bun prilej pentru a le trimite apropiaților cele mai frumoase mesaje.

În România, cele două prenume sunt foarte des întâlnite și aproape că nu există familie în care să nu fie măcar o persoană care să își serbeze astăzi ziua onomastică. Dacă și tu ai rude sau prieteni apropiați care își sărbătoresc astăzi ziua numelui, noi am pregătit o listă cu mesaje pe care le poți trimite în această zi de sărbătoare.

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena

“Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire! La mulți ani!”

“Numele sfânt pe care îl porți să te ocrotească tot timpul și să te ajute să treci mai ușor peste încercările vieții. O zi minunată îți doresc. La mulți ani!”

“Este o zi specială pentru tine și îți doresc să te bucuri din plin de ea, să ai parte de fericire și sănătate. La mulți ani!”

“De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Fie ca toate dorinţele tale să devină realitate. La mulți ani!”

“Îți doresc ca în această zi să lași de-o parte tot ce a fost rău în viața ta și să zâmbești. Să ai parte de tot ce e mai bun, de fericire și de vise împlinite. O zi minunată! La mulți ani!”

“Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani frumoși!”

“Îți doresc o zi onomastică în care să îi ai aproape pe toți cei dragi sufletului tău și să te bucuri alături de ei. Viața să îți ofere doar lucruri frumoase, să ai spor în tot ceea ce faci și să ai parte de fericire și iubire. La mulți ani!”

“La mulți ani, plini de fericire și de împliniri! Să ai numai zâmbete și soare în calea ta, iar viața să îți ofere doar momente frumoase.”

“Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să îți aducă liniște și pace. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase!”

“La mulți ani! Să ai parte de o zi senină și frumoasă, iar orice urmă de tristețe să dispară. Să ai parte de noroc, fericire, iubire și sănătate.”

Bianca Hriscu

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Tradiții și superstiții de Sfinții Împărați Constantin și Elena

Care sunt cele mai cunoscute superstiții ale românilor?

Cele mai frumoase citate despre iubire

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Diverse