Reducerile pentru pensionari continua in farmaciile Centrofarm

Reducerile pentru pensionari continua in farmaciile Centrofarm

farmacie
«Ca urmare a impactului campaniei si a solicitarilor primite din partea clientilor nostri, am luat decizia de a prelungi perioada in care acordam reduceri la retete. Ne bucuram ca am reusit sa venim in sprijinul clientilor nostri si ne propunem sa continuam seria initiativelor sociale demarate in ultima perioada», a declarat Dorin Catana, Director General Centrofarm.

Centrofarm este primul lant farmaceutic ce lanseaza un program social menit sa asigure un suport financiar pensionarilor. Campania este sustinuta de Maestrul Florin Piersic, personalitate puternica a scenei publice romanesti, un reper al valorilor care nu tin cont de varsta. «Si eu voi fi pensionar!» este sloganul campaniei ce continua toata vara in farmaciile Centrofarm.

Despre Centrofarm
Centrofarm este unul dintre cele mai mari lanturi de farmacii din Romania, beneficiind de o experienta de peste 75 de ani pe piata farmaceutica din Romania. Compania detine o retea de peste 60 de unitati farmaceutice in Bucuresti si in tara. In prezent, echipa Centrofarm este formata din peste 500 de profesionisti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate