Centrul Medical Medsana ofera in lunile iulie si august 15% reducere la analizele medicale

Centrul Medical Medsana ofera in lunile iulie si august 15% reducere la analizele medicale

Centrul Medical Medsana
Astfel, aproximativ 450 de analize din domeniul biochimiei, endocrinologiei, electrolitilor, hematologiei, imunologiei, electroforezei, markerilor tumorali, bacteriologiei, biologiei moleculare si anatomiei patologice vor costa cu 15% mai putin pe timpul verii. Medsana isi incurajeaza astfel clientii sa adopte un comportament preventiv legat de starea lor de sanatate.

„Vara ne facem de obicei mai mult timp pentru noi, ne luam concediu si plecam in vacanta sau pur si simplu ne odihnim. Oferta de vara Medsana vine sa incurajeze clientii sa profite de aceasta perioada a anului nu numai pentru a se odihni, ci si pentru a se ocupa mai mult de sanatatea lor. Preventia inseamna respect pentru viata si de aceea vrem sa facem aceste servicii cât mai accesibile ”, a declarat Vassilis Chaniotis, Director General Centrul Medical Medsana.

In cadrul laboratoarelor Medsana, echipa medicala utilizeaza tehnologii de ultima generatie, oferind astfel pacientilor siguranta si incredere prin acuratetea rezultatelor si rapiditatea eliberarii acestora.

„Echipa medicala a Centrului Medical Medsana, a incurajat intotdeauna comportamentul profilactic in rândul pacientilor. Un set complet de analize realizate periodic le ofera acestora indicii importante despre starea de sanatate si despre riscurile la care sunt supusi. Combinând tehnologia moderna cu o echipa medicala de exceptie, laboratorul nostru demonstreaza excelenta in domeniul paraclinic. Acest lucru este deosebit de important pentru pacient deoarece un rezultat corect al unei analize de laborator va determina un diagnostic corect si un tratament adecvat“, a declarat Olga Baltac, Director laborator Centrul Medical Medsana.

Reducerea de 15% va fi aplicata tuturor analizelor de laborator, cu exceptia testarilor genetice. Reducerea nu se poate cumula cu alte reduceri si promotii existente in clinicile Medsana. Pentru mai multe informatii, regulamentul campaniei este disponibil pe www.medsana.ro.

 

 

 

Despre Medsana
Medsana a fost primul centru medical care a introdus in Romania conceptul de clinica multidisciplinara, oferind inca de la infiintare, din 1996, servicii complete de diagnostic si tratament. Reteaua Medsana cuprinde in acest moment doua centre medicale in Bucuresti: Primaverii si Cotroceni, un centru medical multidisciplinar in Ploiesti si doua laboratoare de analize (in Bucuresti si Ploiesti) acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care ofera rezultate precise si rapide.

Medsana ofera consultanta medicala in peste 30 de specialitati, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat in aceeasi zi, fiind printre putinele centre medicale din România care efectueaza o gama ampla de teste genetice si moleculare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate