(P) ”Micul Infern” de la Teatrul Național, o veritabilă comedie umană

Una dintre cele mai apreciate și longevive comedii de pe scena capitalei, Micul Infern de Mircea Ștefănescu, în regia lui Mircea Cornișteanu poate fi văzută sâmbătă, 3 iulie, la Sala Mare a Teatrului Național, începând cu ora 19:00.

O comedie despre iadul conjugal, așa cum numim, cei mai mulți dintre noi, instituția matrimonială, un spectacol care propune publicului contemporan – pentru care o căsnicie de peste patru decenii poate părea curată utopie -un elogiu al vieții de familie.

Un text la fel de actual azi, ca la data scrierii lui, în 1948, prin măiestria construcției și a dialogului, prin hazul și ironia replicilor, Micul Infern este o veritabilă comedie umană. O piesă la care vom afla dacă povara jugului conjugal se suportă mai ușor în trei și dacă micul infern al căsniciei se poate transforma în Paradis.

Din distribuție fac parte: Rodica Popescu Bitănescu, Ilinca Goia/Iuliana Moise, Liviu Lucaci, Marius Riza, Marcelo-S Cobzariu/ Dragoş Stemate, Daniel Badale, Fulvia Folosea. Mai multe informații și bilete online: www.tnb.ro

Photo Credit: Florin Ghioca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Advertorial