Prune pentru prajituri

Ingrediente:

  • 4 kg prune
  • 300 g zahar
  • 1 plic de conservant

Mod de preparare:

– Prunele se spala bine, se desfac pe jumatate, li se scot samburii si apoi se pun in borcane presandu-se usor, dar cu grija, ca sa nu se zdrobeasca.
– 2 l de apa se pun la fiert cu zaharul.
Cand apa fierbe si zaharul s-a topit, se ia oala de pe foc, se adauga plicul de conservant si se pune la fiert din nou.
– Aceasta solutie se toarna peste prunele din borcan cat timp este inca fierbinte.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Conserve