Pastă de piersici şi caise

1 Într-un vas larg cu baza dublă prajeşte ceapă în ulei 10 min până când se înmoaie. Adaugă scorţişoară şi piersicile şi fierbe 2 minute.

2 Adaugă ingredientele rămase şi amestecă până când se dizolvă zahărul.

Opreşte flacăra şi lasă să stea deoparte 1 oră până când caisele se hidratează.

Pune din nou vasul pe foc mare, amestecând, pâna când clocoteşte. Fiebe la foc mic 15-20 minute până când pasta se îngroaşă şi lichidul se evaporă.

3 Toarnă în borcane sterilizate. Lasă să se răcească şi acoperă borcanele cu celofan.

Păstrează borcanele într-un loc răcoros şi întunecat cel puţin o lună înainte de a consuma, pentru ca aromele să se întrepătrundă.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Conserve