Program metrou și RATB de 1 Decembrie. Cum vor circula mijloacele de transport în comun în cele 4 zile de vacanță?

program metrou și RATB 1 Decembrie

Mai este foarte puțin până la minivacanța de 1 Decembrie, atunci când românii se vor bucura de 4 zile libere. Metrorex și RATB au anunțat care este programul mijloacelor de transport în comun în perioada ce urmează. 

Program metrou și RATB de 1 Decembrie

Pentru perioada 30 noiembrie-3 decembrie, reprezentanții Metrorex și RATB au anunțat o serie de modificări. Mai exact, cei ce rămân în București și vor circula cu metroul trebuie să știe că în această perioadă, numărul trenurilor din subteran va fi suplimentat, asta pentru a împiedica aglomerația. În plus, trenurile vor circula conform gaficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale, iar programul va rămâne neschimbat, astfel că trenurile vor circula și în minivacanța de 1 Decembrie tot în intervalul 05-23.

„Trenurile vor circula în această perioadă conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale. Pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Naţionale, să viziteze târgurile sau evenimentele specifice Sărbătorilor de Iarnă dar şi să meargă să admire decoraţiunile care înfrumuseţează capitala în această perioadă, Metrorex va introduce trenuri suplimentare. Astfel, în funcţie de fluxul de călători, intervalul de succedare a trenurilor se poate modifica', a fost comunicatul transmis de Metrorex.

Reprezentanții RATB au anunțat și ei o serie de modificări pentru perioada ce urmează. Pe 1 Decembrie va fi introdus în circulație un autobuz double-decker pe traseul turistic, care va circula pe un traseu bine stabilit, imediat după ridicarea restricțiilor de circulație și până la ora 16.

“De 1 Decembrie, Ziua Națională a României, la solicitarea Primăriei Municipiului Bucureşti, Regia Autonomă de Transport București va introduce în circulație un autobuz double-decker pe traseul turistic.

Astfel, începând cu ridicarea restricţiilor instituite pentru desfășurarea manifestărilor organizate în cinstea acestui eveniment şi până la ora 16:00, autobuzul va circula pe traseul: Piaţa Presei Libere, Şos. Kiseleff, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Bd. Naţiunile Unite, Bd. Libertăţii, Bd. Unirii, Piaţa Unirii,  Bd. I. C. Brătianu,  Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Gheorghe Magheru, Piaţa Romană, Bd. Lascăr Catargiu, Piaţa Victoriei, Bd. Aviatorilor, Piaţa Charles de Gaulle, Bd. Constantin Prezan, Piaţa Arcul de Triumf, Şos. Kiseleff, Piaţa Presei Libere, Şos. Kiseleff, Piaţa Presei Libere.

Din cauza restricţiilor de circulaţie pe Bd. Unirii, între orele 16:00 şi 22:00, autobuzul va circula pe traseul: Piaţa Presei Libere, Şos. Kiseleff, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Spl. Independenţei, Piaţa Unirii, cu întoarcere pe Bd. I. C. Brătianu, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Gheorghe Magheru, Piaţa Romană, Bd. Lascăr Catargiu, Piaţa Victoriei, Bd. Aviatorilor, Piaţa Charles de Gaulle, Bd. Constantin Prezan, Piaţa Arcul de Triumf, Şos. Kiseleff, Piaţa Presei Libere, Şos. Kiseleff, Piaţa Presei Libere.”, au menționat reprezentanții RATB într-un comunicat de presă.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Vești bune pentru tinerii absolveți de Medicină! Ce salarii vor avea medicii începând de anul viitor

Când se aprind luminițele de Crăciun în București? Primarul Capitalei a făcut anunțul mult așteptat

Vești bune pentru cei care vor să călătorească în Canada. Ce măsuri intră în vigoare începând cu 1 decembrie?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri