Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor pleca în luna de miere imediat după nuntă. Ce vor face după ceremonie

Mai sunt doar două zile până la cea mai așteptată nuntă a anului. Pe data de 19 mai, prințul Harry și Meghan Markle își vor spune „Da', în fața altarului. După cununie, prinţul Harry şi logodnica sa Meghan Markle vor participa la o petrecere în grădinile Palatului Buckingham găzduită de tatăl său, prinţul Charles.

La trei zile după nuntă, cei doi îndrăgostiți nu vor pleca direct în luna de miere, a anunțat Palatul Kensington, conform stirileprotv.ro. Așadar, cuplul va participa la petrecerea de pe 22 mai de la Palatul Buckingham, reşedinţa reginei Elisabeta a II-a de la Londra, pentru a celebra „patronajele şi asocierile militare, precum şi alte părţi implicate în activităţile caritabile susţinute de prinţul Charles'.

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor pleca în luna de miere imediat după nuntă

La începutul acestei săptămâni, Palatul Kensington a anunţat că Harry şi Meghan Markle vor fi cazaţi la două hoteluri diferite înainte de nunta lor de la castelul Windsor, care va avea loc sâmbătă. Harry, în vârstă de 33 de ani, şi fratele său mai mare, prinţul William, de 35 de ani, vor sta la Coworth Park, un hotel de lux. William va fi cavaler de onoare la nunta fratelui său.

Meghan Markle, de 36 de ani, şi mama ei, Doria Ragland, vor petrece noaptea de dinaintea nunţii la hotelul Cliveden House din apropiere. Hotelul Coworth Park va fi închis pentru rezervări de joi până sâmbătă, iar hotelul Cliveden House a anunţat restricţii similare.

Prințul Harry și Meghan Markle vor călători la castelul Windsor pentru ceremonia de nuntă de sâmbătă de la capela St George, după care va urma o deplasare în afara castelului de 20 de minute într-o caleaşcă trasă de cai. Apoi, Harry şi Markle vor reveni la castel pentru a li se alătura celor circa 600 de invitaţi de la o recepţie de după-amiază, găzduită de regina Elisabeta a II-a. Seara va avea loc o petrecere mai restrânsă găzduită de prinţul Charles, la conacul Frogmore House din apropiere.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a și-a dat consimțământul pentru nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Cum a anunțat totul?

Cum arată caleașca pe care prințul Harry și Meghan Markle o vor folosi în ziua nunții regale?

Informația oficială venită din partea Palatului Kensington. Cine va fi cavaler de onoare la nunta prințului Harry cu Meghan Markle?

Ce alint folosește prințul Harry atunci când i se adresează logodnicei sale?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete