Cum arată caleașca pe care prințul Harry și Meghan Markle o vor folosi în ziua nunții regale?

Nunțile regale sunt de departe cele mai elegante și care reproduc cât mai bine scenele pe care le regăseam în paginile cărților de povești. Pentru că nunta prințului Harry cu Meghan Markle este una cu totul specială, din tot acest peisaj de basm nu putea lipsi caleașca trasă de cai.

19 mai este ziua aleasă de prințul Harry și  Meghan Markle pentru a-și uni destinele. După ceremonia religioasă organizată la capela Castelui Windsor, cuplul regal va traversa Londra, după care va reveni la Castelul Windsor pentru a lua parte la recepţie. Dacă în zilele noastre mirii aleg o limuzină pentru a se deplasa între diferitele locații ale evenimentului, prințul Harry și Meghan Markle au optat pentru o caleașcă trasă de cai.

Cum arată caleașca pe care prințul Harry și Meghan Markle o vor folosi în ziua nunții regale?

Prințul Harry și  Meghan Markle au mers să vadă colecția regală de trăsuri și calești și au ales două astfel de vehicule, una pe care o pot folosi în cazul în care în ziua nunții va ploua și alta pentru care pot opta dacă vremea o permite, potrivit stirileprotv.ro.

Cei doi miri vor putea fi admirați în caleașca aleasă special pentru acest eveniment și pentru a nu exista probleme, nici caii care vor trage caleașca nu au fost aleși în mod întâmplător. Cei care se ocupă de organizarea evenimentului au ales acei cai care sunt obișnuiți cu gălăgia și agitația, tocmai pentru a nu reacționa într-un mod neașteptat.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată caleașca pe care prințul Harry și Meghan Markle o vor folosi în ziua nunții regale.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Sandra Bullock a fost hărțuită sexual. Detalii despre experiența traumatizantă trăită de actriță

Draga Olteanu Matei a fost internată de urgenţă în spital. În ce stare se află marea actriță

Brigitte Macron, declarații incredibile despre viața Melaniei Trump la Casa Albă: Nu poate face nimic'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete