Informația oficială venită din partea Palatului Kensington. Cine va fi cavaler de onoare la nunta prințului Harry cu Meghan Markle?

Cu fiecare zi ce trece suntem tot mai aproape de momentul în care prințul Harry și Meghan Markle vor deveni soț și soție. Pe măsură ce timpul se scurge, reprezentații Palatului Kensington mai dezvăluie câte o informație referitoare la ziua marelui eveniment, astăzi fiind făcut public numele cavalerului de onoare.

Nunta regală va avea loc pe data de 19 mai, iar dacă pentru câteva zile atenția a fost concentrată către nașterea celui de-al treilea copil al cuplului Kate Middleton și prințul William, subiectul nunții prințului Harry cu Meghan Markle este din nou în atenția publicului.

Cine va fi cavaler de onoare la nunta prințului Harry cu Meghan Markle?

Palatulul Kensington a oferit astăzi un comunicat de presă prin intermediul căruia a anunțat că prințul Harry a ales ca fratele mai mare al acestuia să îi fie cavaler de onoare în ziua nunții. Anunțul a fost făcut public și pe contul de Twitter.

Reprezentanții Palatului Kensington au anunțat că prințul William se simte onorat că fratele său l-a ales să îi fie cavaler de onoare și că așteaptă cu nerăbdare momentul în care îi va fi alături la ceremonia organizată la  Capela Sf. Gheorghe, Windsor, pe data de 19 mai.

Decizia prințului Harry a fost considerată ca fiind una firească, având în vedere că și el i-a fost cavaler de onoare fratelui său, în ziua nunții cu Kate Middleton.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și prințul William.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Tuncay Ozturk, cu zâmbetul pe buze după divorțul de Andreea Marin: „Da, bineînțeles că mai cred în dragoste. Vreau să cunosc oameni noi'

Marinela Chelaru a trecut prin momente dificile. Cum se simte actrița după ce a suferit un infarct?

Gabriela Cristea se întoarce în televiziune. Unde va fi difuzată emisiunea prezentatoarei tv?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete