Primul interviu cu Ilinca Băcilă și Alex Florea după ce au câștigat Eurovision: „În copilărie am fost afonă, chiar disfonică!”

Alex Florea și Ilinca Băcilă

Ilinca Băcilă și Alex Florea sunt fericiții câștigătorii Selecției Naționale a concursului Eurovision 2017. Piesa „Yodel it' ne va reprezenta România la etapa internațională Eurovision 2017 de la Kiev din luna mai. 

Cei doi foști concurenți de la show-urile de talente „Vocea României' și „X Factor' au acordat primul interviu după finala show-ului Eurovision, în cadrul emisiunii „Perfect Imperfect', de la TVR. Ilinca și Alex au vorbit cu sinceritate despre emoțiile pe care le simt înainte de a urca pe scenă, dar au dat și câteva detalii despre show-ul pe care îl pregătesc pentru Eurovision. Mai mult, Ilinca a dezvăluit că nu avea voce deloc în copilărie.

„Când eram mică eram afonă, și am încercat să dau la școala de muzică și am trecut prin multe teste de care nu am trecut. Am fost afonă, chiar disfonică. Dar am studiat foarte mult. (…) Momentul ăla de dinainte, e mai mult ideea aia că vrei să iasă bine. (…) Eu mănânc ghimbir, e grețos dar asta e. Înainte de a intra pe scenă, mă gândesc la felul în care îmi stă rochia sau sandalele, ' a mărturisit Ilinca Băcilă, la TVR.

„Nu pot să spun că emoții nu există, dar emoțiile o să se împartă. Se spune că nu e bine niciodată să cânți piesa înainte. Când încerci să reproduci ceva, atunci ți se pare că sună fals,' a spus și Alex Florea.

Câștigătorii finalei Eurovision au vorbit și despre zvonurile potrivit cărora ar forma un cuplu în afara scenei.

„Eu și cu Alex avem o relație foarte bună, chiar dacă ne cunoaștem doar de o lună. Dar nu formăm un cuplu,' a spus Ilinca.

„Chimia asta pe care o avem pe scenă dar și în backstage s-a format mai degraba pe fondul acestei presiuni, pentru că ne cunoaștem de foarte puțin timp. Și trebuia să iasă foarte bine ceea ce făceam pe scenă,' a subliniat și Alex Florea.

Cine sunt Alex Florea și Ilinca Băcilă

Ilinca provine dintr-o familie de muzicieni şi studiază muzica de la vârsta fragedă de 7 ani. Ea a participat la festivaluri prin ţară şi treptat au apărut şi rezultatele. La 14 ani a concurat la „X factor', ca membră a unei trupe de patru fete, unde a ajuns până în galele live. La 16 ani a participat și la „Vocea României', unde a ajuns până în semifinale alături de Loredana. Ulterior a participat alături de antrenoarea ei în turneul naţional şi a colaborat cu mai multe instituţii de cultură din ţară: Filarmonica Iaşi, Opera Română Cluj, Teatrul Dramatic Braşov.

Nici Alex Florea nu s-a lăsat mai prejos, el a început să cânte de la vârsta de 16 ani. Mihai Trăistariu l-a îndreptat atunci către o şcoală de muzică, iar apoi a început să participe la diverse festivaluri. În prezent, Alex este masterand la Facultatea de Arte, Secţia Teatru a Universităţii Ovidius Constanţa. A participat și el la emisiunea „X Factor' alături de fratele său la X Factor în 2014, dar au fost rivali. În anul 2015, Alex a participat și la „Vocea României'.

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc în Ucraina, la Kievș. Semifinalele se vor desfășura pe 9 şi 11 mai, iar finala pe 13 mai. Reprezentanul ţării noastre va concura în prima parte a celei de-a doua semifinale. Alături de România, în competiţie s-au mai înscris 42 de ţări.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ilinca şi Alex Florea vor reprezenta România la Eurovision 2017 Song Contest

Ilinca Băcilă, câștigătoarea finalei Eurovision România 2017, cea mai tânără participantă la castingul pentru coperta revistei Avantaje

Iuliana Tudor, aşa cum nu ai mai văzut-o! A făcut senzație aseară, la Semifinală Eurovision 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte