Ilinca Băcilă, câștigătoarea finalei Eurovision România 2017, cea mai tânără participantă la castingul pentru coperta revistei Avantaje

Ilinca Băcilă, interpreta melodiei care va reprezenta România la concursul Eurovision ce va avea loc în luna mai, la Kiev, a fost una dintre cele 41 de finaliste și, totodată, cea mai tânără participantă, la evenimentul Și tu poți fi pe copertă, organizat de revista Avantaje în luna noiembrie 2016.

În cadrul evenimentului, Ilinca, alături de restul candidatelor, a beneficiat de o zi de răsfăț care a inclus make-up profesional și coafură de top, consiliere din partea stilistului Avantaje și o ședința foto profesionistă. Imagini cu Ilinca din timpul castingului pentru coperta revistei Avantaje puteți vedea în galeria foto de mai jos.

Ilinca Băcilă hairstyleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Ilinca Băcilă și partenerul ei de scenă, Alex Florea, au câștigat finala Eurovision România cu o piesă compusă de Mihai Alexandru, pe versurile Alexei Niculae.

Ilinca provine dintr-o familie de muzicieni și a început să studieze muzica de la vârsta de 7 ani. La 14 ani, participa la X Factor, doi ani mai târziu, concura la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Loredanei.

Piesa cu care Ilinca Băcilă și Alex Florea au participat la selecția națională pentru Eurovision, “Yodel it”, a primit 10.377 de voturi de la public, un număr aproape dublu de voturi față de melodia care a ocupa locul 2, “I won’t surrender”, interpretată de Mihai Trăistariu.

Ilinca si Alex Florea

Într-un interviu acordat Monitorului de Cluj, Ilinca a dezvăluit că, înainte de a merge la școală, era complet afonă, A început să-și dezvolte vocea și urechea muzică abia după ce a intrat la Școala de Muzică și a început să studieze pianul și să cânte în cor. În scurt timp, a ajuns nu doar să stăpânească o tehnică vocală fără cusur, dar și să execute perfect yodelingul, o tehnică ce presupune schimbarea repetată a tonalității pe durata unei singure note.

Surse foto: arhiva Avantaje, www.libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse