Primele imagini cu Kate Middleton însărcinată. Ducesa de Cambridge a strălucit aseară la recepția organizată la Palatul Buckingham

De când a fost confirmată cea de-a treia sarcină, Kate Middleton nu a mai apărut în public și asta pentru că starea de sănătate nu i-a permis să se afișeze la evenimentele ce au avut loc în ultima perioadă. Aseară, Ducesa de Cambridge a participat la o recepție la Palatul Buckingham și a atras toate privirile cu ținuta pe care a ales să o poarte.

Pentru că se confruntă cu o sarcină toxică, iar grețurile nu o lasă să își desfășoare activitățile obișnuite, Kate Middleton nu a mai apărut în public de pe 30 August, atunci când a participat alături de Prințul William și Prințul Harry la o recepție organizată la Palatul Buckingham.

Primele imagini cu Kate Middleton însărcinată

Starea de sănătate delicată a împiedicat-o pe Ducesa de Cambridge să își însoțească fiul în prima zi de școală, dar recent, aceasta a dat semne că se simte mai bine. Aseară, Kate Middleton a fost prezentă la un eveniment, unde a strălucit într-o rochie de culoare albastră. Ușor mulată pe corp, rochia din dantelă a atras atenția asupra siluetei Ducesei de Cambridge, sarcina începând deja să fie vizibilă.

Însărcinată în 12 săptămâni, Kate Middleton a fost zâmbitoare și plină de viață în timpul recepției de la Palatul Buckingham. Cu toate acestea, reprezentații Casei Regale nu au dat asigurări că starea acesteia de sănătate îi permite să își reia toate activitățile pe care le desfășura înainte de a anunța că urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil.

Deschide galeria foto pentru a vedea primele imagini cu Kate Middleton însărcinată.

Foto: northfoto.com

Citește și:

Un nou scandal la Hollywood. Angelina Jolie, hărțuită sexual

Andrei Leonte, colaborare surpriză cu Fuego: „Făceam producție și editare video de ceva timp'

De ce a renunțat Valentina Pelinel la aparițiile TV? „Situația familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete