Un nou scandal la Hollywood. Angelina Jolie, hărțuită sexual

Angelina Jolie hărțuită sexual

După ce actrița Gwyneth Paltrow a mărturisit că a fost hărțuită sexual de un producător de la Hollywood, acum a venit rândul Angelinei Jolie să facă dezvăluiri în legătură cu acest subiect.

Scandalul iscat la Hollywood pare să nu se mai termine și asta pentru că tot mai multe actrițe îl acuză pe Harvey Weinstein de hărțuire sexuală. După ce Gwyneth Paltrow a povestit că producătorul a chemat-o într-o cameră de hotel și i-a propus un masaj pe când juca în filmul “Emma “, realizat după romanul semnat Jane Austen,  Angelina Jolie s-a declarat și ea o victimă a lui Harvey Weinstein.

Angelina Jolie, hărțuită sexual

Acuzațiile au început să curgă împotriva producătorului de la Hollywood, ceea ce a făcut-o pe Angelina Jolie să vorbească despre experiența neplăcută prin care a trecut. Mai exact, actrița a povestit că la începutul carierei, mai exact în perioada anilor ’90, Harvey Weinstein ar fi hărțuit-o sexual.

„Am avut o experienţă urâtă cu Harvey Weinstein în tinereţea mea. Ca urmare a acesteia am ales să nu mai lucrez cu el vreodată şi i-am avertizat şi pe alţii asupra acestui lucru. Un astfel de comportament la adresa femeilor din orice domeniu şi orice ţară este inacceptabil', a declarat Angelina Jolie pentru The New York Times, potrivit digi24.ro.

Angelina Jolie și Gwyneth Paltrow nu sunt singurele victime ale producătorului de la Hollywood. Mira Sorvino și Rosanna Arquette s-au plâns că au avut parte de același tratament și că refuzul de a avea o legătură cu Harvey Weinstein le-ar fi afectat cariera cinematografică. Producătorul Harvey Weinstein este acuzat că a violat 3 femei și a hărțuit alte 13.  Producătorul a recunoscut că în anumite situații comportamentul său a fost pe alocuri deplasat, dar a respins acuzațiile de viol și abuz.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Andrei Leonte, colaborare surpriză cu Fuego: „Făceam producție și editare video de ceva timp'

Minodora a scăpat de problemele cu greutatea: „Am slăbit 20 de kilograme, mai vreau 6-7. Doctorul spune că mănânc prea des'

Cum se simte Olga Tudorache după ce ieri a ajuns de urgență la spital? Medicii au spus care este starea de sănătate a doamnei teatrului românesc'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete