Andrei Leonte, colaborare surpriză cu Fuego: „Făceam producție și editare video de ceva timp”

Nimeni nu s-ar fi gândit până acum la faptul că Andrei Leonte și Fuego ar avea ceva în comun. Ei bine, se pare că cei doi au lucrat la o colaborare surpriză. Între studio, concerte si pregatirea urmatorului sau clip, Andrei Leonte și-a găsit timp pentru o nouă pasiune – producția video.

Andrei Leonte, colaborare surpriză cu Fuego

Așa a ajuns să colaboreze cu celebrul artist Fuego și să pună la cale una dintre cele mai iubite campanii de marketing din acest an. Campania a fost creată pentru un cunoscut lanț de restaurante și ideea este să prelungești vara ținându-l ocupat pe Fuego, ca să nu se apuce de împodobit bradul și să vină iarna.

„Făceam producție și editare video de ceva timp, dar de un an am intrat și în publicitate, cu ajutorul colegei mele Adela Dan. Ideea a fost a ei și știu c-am zis din start ca va fi hit … eu am rămas la terminologia din muzică. J A fost una din cele mai mișto filmări pe care le-am făcut, iar dl Surugiu a fost genial în ipostazele în care l-am pus. Intrați să vă jucați, că e chiar funny și în felul ăsta mai prelungiți și vara. Deja e cu 100 de zile mai lungă! Wop-Wop!  Deci dacă vă deranjează (deja) temperaturile scăzute, dați-i de treabă lui Fuego, că acuși miroase a brad', a povestit Andrei Leonte.

Pentru a vedea mai multe imagini deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andrei Leonte, despre magia iubirii absolute

Interviu cu Andrei Leonte. Artistul a lansat un clip-poveste despre bagajele' din viața noastră

Imagini inedite cu Laura Cosoi, în noul videoclip al lui Andrei Leontec

La 41 de ani, Fuego se simte ca un adolescent. Ce mesaj le-a trimis fanilor de ziua sa?

Fuego, mărturisiri despre perioada copilăriei. Cum îl strigau rudele când era mic

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete