De ce a renunțat Valentina Pelinel la aparițiile TV? „Situația familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc…”

 

Valentina Pelinel a fost model de renume internațional, iar acum este mama unui băiețel minunat pe nume Milan. Blonda susține că noul său rol îi ocupă tot timpul. Valentina a vorbit deschis de situația familiei sale.

De ce a renunțat Valentina Pelinel la aparițiile TV?

„Eu am spus încă din timpul sarcinii că, după ce voi naște, voi renunța la aparițiile mondene. Situația familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc pe la panouri. Nici nu le duc lipsa. Mi-e foarte bine în mediul ăsta în care mă învârt acum, la locul de joacă. Cu copii, jucării și multă culoare', a mărturisit Valentina Pelinel, vizibil încântată de noul statut, acela de mamă.

Deși nu s-a bucurat de prea multe vacanțe în ultima perioadă, Valentina susține că a fost plecată timp de o săptămână pentru o cură de detox.

„Am fost la detox. Am ținut o cură pentru că nu mai ținusem de mai bine de doi ani, dinainte să rămân însărcinată. Și Milan mânca, așa cum mănâncă el mereu, că e foarte pofticios.  Și eu stăteam cu sucul pentru detox în față și-i dădeam să mănânce. Parcă mânca mai cu poftă, numai să-mi facă în ciudă', a mai spus Valentina Pelinel râzând, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu' de la Antena Stars.

Tatăl copilului ei este Cristi Borcea, iar relația celor doi a fost puternic mediatizată în perioada în care Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată.

Citește și: 

Cum reușește Valentina Pelinel să aibă un ten impecabil?

Valentina Pelinel a vorbit pentru prima dată după ce s-a spus că Borcea are o relație cu o brunetă celebră

Valentina Pelinel a născut un băiețel

De ce este frumoasa Valentina Pelinel dimineata?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete