De ce a renunțat Valentina Pelinel la aparițiile TV? „Situația familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc…”

 

Valentina Pelinel a fost model de renume internațional, iar acum este mama unui băiețel minunat pe nume Milan. Blonda susține că noul său rol îi ocupă tot timpul. Valentina a vorbit deschis de situația familiei sale.

De ce a renunțat Valentina Pelinel la aparițiile TV?

„Eu am spus încă din timpul sarcinii că, după ce voi naște, voi renunța la aparițiile mondene. Situația familiei noastre nu-mi dă niciun motiv să merg să zâmbesc pe la panouri. Nici nu le duc lipsa. Mi-e foarte bine în mediul ăsta în care mă învârt acum, la locul de joacă. Cu copii, jucării și multă culoare', a mărturisit Valentina Pelinel, vizibil încântată de noul statut, acela de mamă.

Deși nu s-a bucurat de prea multe vacanțe în ultima perioadă, Valentina susține că a fost plecată timp de o săptămână pentru o cură de detox.

„Am fost la detox. Am ținut o cură pentru că nu mai ținusem de mai bine de doi ani, dinainte să rămân însărcinată. Și Milan mânca, așa cum mănâncă el mereu, că e foarte pofticios.  Și eu stăteam cu sucul pentru detox în față și-i dădeam să mănânce. Parcă mânca mai cu poftă, numai să-mi facă în ciudă', a mai spus Valentina Pelinel râzând, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu' de la Antena Stars.

Tatăl copilului ei este Cristi Borcea, iar relația celor doi a fost puternic mediatizată în perioada în care Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată.

Citește și: 

Cum reușește Valentina Pelinel să aibă un ten impecabil?

Valentina Pelinel a vorbit pentru prima dată după ce s-a spus că Borcea are o relație cu o brunetă celebră

Valentina Pelinel a născut un băiețel

De ce este frumoasa Valentina Pelinel dimineata?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete