3 lecții de stil și frumusețe pe care le putem învăța de la Kate Middleton

Kate Middleton este un model de stil și eleganță, iar indiferent de locul în care este fotografiată, această arată impecabil. Nu doar ținutele pe care le îmbracă o ajută să aibă un look perfect, ci și alte câteva trucuri de stil de care ține cont.

Chiar dacă pare greu de crezut, trucurile de frumusețe și stil la care apelează Kate Middleton pot fi aplicate de oricine. Dacă îți dorești un look rafinat și o imagine întotdeauna îngrijită, tot ce trebuie să faci este să ții cont de 3 lucruri simple, dar esențiale pentru aspectul tău.

3 lecții de stil și frumusețe pe care le putem învăța de la Kate Middleton

1. Manichiura naturală

În toate aparițiile publice, Kate Middleton poartă o manichiura naturală, fără să folosească lac de unghii în culori puternice. Acest lucru este un truc foarte isteț pentru a masca semnele îmbătrânirii. Cum mâinile sunt mereu expuse la soare, pielea din această zonă își pierde foarte repede fermitatea, iar o manichiură stridentă nu va face decât să atragă atenția asupra acestui lucru.

2. Uleiuri faciale

Chiar dacă are un anumit statut, Kate Middleton nu spune nu atunci când vine vorba despre tratamentele naturale, potrivit mirror.co.uk. În perioada în care era însărcinată pentru prima oară, Ducesa de Cambridge folosea uleiul de trandafiri pentru a-și proteja pielea împotriva vergeturilor, dar și pentru a estompa ridurile. Aplicat pe față, uleiul de trandafiri va da pielii un aspect luminos.

3. Lungimea potrivită a părului

Părul Ducesei de Cambridge este mereu admirat. Pentru a arăta cât mai bine, aceasta își tunde frecvent părul și chiar dacă în trecut îl purta mai lung, aceasta nu a ezitat să aleagă o tunsoare mai scurtă. Odată cu trecerea timpului, părul tinde să să rărească, motiv pentru care ar fi bine să optăm pentru o tunsoare care să ne avantajeze, bobul lung fiind una dintre cele mai bune alegeri.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kate Middleton.

Foto: northfoto.com

Citește și:

De ce Kate Middleton nu dă niciodată autografe

Cum se va schimba succesiunea la tron după ce Kate Middleton va aduce pe lume cel de-al treilea copil

Este oficial! Kate Middleton este însărcinată cu cel de-al treilea copil

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete