Previziuni înfricoșătoare ale lui Nostradamus pentru 2022: de la moartea lui Kim Jong-un la război în Europa și colapsul UE

Previziunile lui Nostradamus pentru 2022 nu sunt foarte optimiste: moartea unui dictator, cutremure și cataclisme. După profețiile sale se pare că ne așteaptă evenimente groaznice pentru 2022.

Filosoful francez a scris 6.338 de profeții, prin care a sugerat când, unde și cum se va sfârși dramatic lumea noastră.

Predicțiile lui Nostradamus continuă să fie o sursă de fascinație

Multe dintre predicțiile lui Nostradamus, cum ar fi ascensiunea la putere a lui Adolf Hitler, al Doilea Război Mondial, atacul terorist din 11 septembrie, Revoluția Franceză și dezvoltarea bombei atomice au fost interpretate ca fiind corecte și s-au adeverit întocmai.

Nostradamus pare să fi prezis și începutul pandemiei de coronavirus din 2020, potrivit celor care au studiat catrenele.

Se pare că mai mult de 70% din profețiile sale s-au împlinit până acum.

Astrologul francez a murit la 2 iulie 1566, dar profețiile lui au continuat să-i uimească pe cei care îi studiază lucrarea.

Iată ce au interpretat specialiștii din catrenele sale, referitoare la anul 2022.

MOARTEA LUI KIM JONG-UN

Potrivit interpreților profețiilor, Nostradamus ar fi prezis și moartea dictatorului nord-coreean Kim-Jong Un. În al 14-lea catren din Centuria IV, el a scris: „Moartea subită a primului personaj / Va aduce o schimbare și poate plasa un alt personaj în regat'.

Cei care studiază catrenele lui Nostradamus au speculat că liderul este Kim Jong-Un pe fondul pierderii sale dramatice în greutate din ultimul an și a zvonurilor consistente despre sănătatea lui.

Dictatorul nord-coreean nu a mai fost văzut în public de la o expoziție de rachete în octombrie – cea mai lungă absență a sa din ultimii șapte ani. El a reapărut din nou pe 15 noiembrie – dar a alimentat doar speculațiile despre sănătatea lui.

CUTREMUR DEVESTATOARE

Cel de-al treilea catren din Centuria III a lui Nostradamus se crede că prevestește un cutremur uriaș în Japonia, în 2022. El a scris: „Spre mijlocul unei situații extreme / În adâncurile Asiei se va produce un cutremur.' Într-adevăr, dacă s-ar întâmpla un cutremur în mijlocul zilei, ar putea provoca pagube teribile și moartea multor oameni. Pe 7 octombrie, un cutremur estimat la o magnitudine de 5,9 la epicentrul său a zguduit regiunea Kanto. Deși pagubele au fost minime, a fost cea mai puternică mișcare seismică ce a lovit capitala Japoniei de la cutremurul și replicile care au devastat regiunea Tohoku pe 11 martie 2011.

RĂZBOI ÎN EUROPA

Una dintre profețiile lui Nostradamus pentru anul care urmează se referă direct la Paris, conform unor interpretări. Capitala Franței ar fi sub asediu – sugerând un război în Europa. Secțiunea care se referă la aceasta spune: „În jurul orașului mare / Vor fi soldați găzduiți de câmpuri și orașe'. Scene haotice au apărut deja pe străzile capitalei franceze anul acesta, pe fondul revoltelor din cauza restricțiilor Covid. Și, desigur, Parisul a fost atacat în mod infam în 2015 de teroriștii ISIS care au ucis 130 de oameni. A fost cel mai mortal atac asupra Franței după cel de-al Doilea Război Mondial.

CRIZA MIGRANȚILOR

Nostradamus a scris: „Din sânge și foame vine o calamitate mai mare. De șapte ori se opreste la plaja marină / Vor veni de foame, vor da foc, vor lua în captivitate.' Acest lucru a fost interpretat ca însemnând că războaiele și conflictele armate din lume vor crește probabil doar foamea.

Prin urmare, vor crește fluxurile migratorii. Iar experții cred că atunci când Nostradamus se referă la plaje, el prezice de șapte ori mai mulți imigranți pe plajele din Europa decât în ​​mod normal. Imigrația continuă să fie o dezbatere politică majoră în Marea Britanie și Europa, în special după moartea a 27 de persoane în Canalul Mânecii.

CADEREA UNIUNII EUROPENE

Pentru unii, Nostradamus a prezis, de asemenea, căderea Uniunii Europene – care a fost zbuciumată de probleme de când Marea Britanie a votat Brexit în 2016.

Se citește: „Templele sacre în stil roman / Vor respinge fundațiile oficiale'.

Interpreții subliniază că Tratatul de la Roma, ratificat în 1957, a fondat în esență Uniunea.

Potrivit lui Nostradamus, Brexit-ul a fost doar începutul, iar întreaga Uniune Europeană era destinată să se prăbușească în 2022. S-a sugerat deja că Polonia ar putea fi prima țară care urmează Regatul Unit în afara blocului după o dispută dintre Varșovia și Bruxelles.

ASTEROID

În 2021, o predicție deosebit de proeminentă a fost că un fel de asteroid va lovi Pământul.

„Văd că focul din cer va cădea', a scris astrologul. Pământul a avut o aproape ratare cu Asteroidul 2021GW4 anul acesta, deși nu a fost considerat o amenințare prea mare de către NASA și nu se potrivea exact cu predicția dramatică a astrologului.

ROBOȚI

Printre previziunile lui Nostradamus pentru 2021 se numără și creșterea inteligenței artificiale.

El a scris: „Luna în plină noapte peste muntele înalt / O vede noul înțelept cu creier singuratic: ucenicii săi invitați să fie nemuritori, Ochi spre sud. Mâinile în sâni, trupurile în foc.'

Pe măsură ce inteligența artificială modernă devine mai avansată în fiecare an, acest avertisment despre discipolii nemuritori capătă un sens foarte real.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri