A apărut revista Avantaje, ediția de ianuarie 2022!

Gânduri bune anul are! Visăm și proiectăm un 2022 mai tihnit, mai îngăduitor și fără mari probleme de sănătate, așa că prima ediție din an e despre planuri și despre ce să facem pentru a le și concretiza.

Nu rata Avantaje ediția de ianuarie: revista conține cadouri grozave pentru tine!

  • Pe COPERTA Avantaje vei descoperi o profesionistă din domeniul stomatologiei, Raluca Florina Chivu, care vine cu propunere atractivă: „stomatologia ar trebui să fie accesibilă oricui!'
  • SERENISSIMA Alexandra Calafeteanu, stilista revistei „Avantaje', este autoarea unor creații vestimentare care, pur și simplu, ne îndeamnă la visare.
  • BEAUTY. Începem anul cu două subiecte foarte interesante: măștile cosmetice, între răfăț și necesitate. Plus, machiajul, ca metodă ultra-rapidă de camuflare a semnelor pe care nu le dorim a fi vizibile.
  • SĂNĂTATE. Eterna întrebare: cum să facem să nu ne mai îngrășăm din… nimic? Pot fi ceaiurile o soluție salvatoare?
  • DOSARUL SPECIAL este cu adevărat special! Fii, ca noi, turist în România, prin locuri cunoscute sau mai puțin cunoscute, toate de-a dreptul fermecătoare și… în trend!
  • INTERVIURI


Antonia vorbește, parcă mai deschis ca oricând, despre frumusețea, provocările, dar și greutățile vieții, dincolo de sticlă.


Dirijorul Tiberiu Soare ne farmecă prin poveștile lui despre muzică și ne facem să ascultăm și să simțim altfel muzica clasică.


Alexandra Irod-Olteanu, psihoterapeuta care spune lucrurilor pe nume: de unde provin traumele adulților și ce putem face pentru a ne crește copii sănătoși din punct de vedere emoțional.

La rubrica „Avantajele vieții' te vor lua prin surprindere răspunsurile lui Gabriel Coveșeanu, nimeni altul decât Cove.

  • PSIHO Depresia, un cuvânt pe buzele tuturor. Însă câți dintre noi știm ce este, de fapt, depresia și cum se tratează?
  • TURISM. Emoții și trăiri unice în deșertul Al Marmoom. O experiență unică în cea mai mare rezervație din Dubai.
  • RECOMANDĂRILE REDACȚIEI. Dacă nu ne putem întâlni față în față, ca-n vremurile bune, ne regăsim în paginile revistei, unde recomandăm câteva filme de neratat!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri