Există dovadă: Nostradamus a prezis PANDEMIA și ce-o să urmeze după

Nostradamus a prezis PANDEMIA și ce-o să urmeze după. Dacă oamenii ar fi putut citi cu acuratețe catrenele lui Nostradamus, ar fi recunoscut că Nostradamus face o profeție legată de o pandemie. 

Profețiile lui Nostradamus au fost de-a lungul vremii invocate de multe ori, în multe situații cheie din istoria omenirii. Fascinația pe care susținătorii astrologului, alchimistului și medicului francez o au pentru predicțiile acestuia nu s-a diminuat în timp, ba chiar se caută mereu căi prin care se pot face analogii între întâmplările lumii moderne și celebrele catrene.

Din apetența pentru profețiile lui, chiar în mijlocul acestei pandemii de coronavirus, utilizatorii rețelelor sociale au lansat informația că exista încă din anul 1551 o predicție în acest sens. Informația desigur a devenit virală și a suscitat un viu interes. Ea ar fi fost exprimată de Nostradamus în următorii termeni:

„Va exista un an geamăn (20-20) în care își va face apariția o regină (coroana, corona) care va veni de la est (China) și care va răspândi o ciumă (virus) în întunricul nopții, pe o țară cu șapte coline (Italia), transformând amurgul oamenilor în praf (moarte), pentru a distruge lumea. Va fi, așa cum știți, sfârșitul economiei.'

Ei bine, sigur că alți oameni au vrut să verifice dacă o astfel de predicție, în acești termeni, există cu adevărat în cartea care a adunat profețiile astrologului.

Cei care continuă să creadă că scrierile lui Nostradamus ascund între cuvintele anume ticluite ziceri despre viitorul nostru, susțin că nu este pandemia singurul necaz al anului 2020. Ei spun că profetul  ar mai fi prevestit un mare război în Orientul Mijlociu, ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană dar și un nou rege pentru ea, devastatoare incendii de păduri, realegerea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite, cutremure și un număr record de uragane. Și tot pe seama prezicerilor lui a fost pusă îndepărtarea lui Kim Jong-un de la conducerea Coreei de Nord și unirea acesteia cu Coreea de Sud. Nu ne rămâne decât să urmărim câte dintre aceste predicții se vor adeveri.

Foto: Shutterstock

Citeste și:

Răvășitor: bătrânii refuză ventilatoarele pentru respirat în favoarea celor tineri

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse