Premiera mondială a filmului românesc „Soldații. Poveste din Ferentari”

Premiera mondială a filmului românesc „Soldații. Poveste din Ferentari' se datorează selectării acestuia la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, 7 – 17 septembrie 2017. Anterior, s-a anunțat prezența filmului în Festivalul de la San Sebastian, 22-30 septembrie 2017.

Premiera mondială. Soldații. Poveste din Ferentari

Dacă „Un pas în urma serafimilor' se anunță ca cel mai controversat film al toamnei, „Soldații. Poveste din Ferentari' va fi cel mai controversat film românesc în sezonul, în anul în care va avea premiera în țară și poate va rămâne așa pentru mulți ani care vor urma.

Premiera mondială. Soldații. Poveste din Ferentari

Adrian Schiop, autorul cărții, coautor al scenariului și actor principal, împreună cu Vasile Pavel Digudai, din rolul de susținere, Alberto.

Premiera mondială, într-o secțiune destinată debuturilor regizorale

Premieră mondială

Directorul de imagine, Luchian Ciobanu, și regizoarea Ivana Mladenovic

„Soldații. Poveste din Ferentari' este filmul de debut al regizoarei Ivana Mladenovic. Numele ei ne este cunoscut din filmul „Inimi cicatrizate' regizat de Radu Jude, în care interpretează unul dintre rolurile cu cea mai mare întindere. Și acest rol a fost un debut pentru Ivana Mladenovic.

Selectarea în Festivalul Internațional de Film Toronto constituie un succes direct al regizoarei. Secțiunea în care va fi prezentat se numește „Discovery' și este rezervată regizorilor debutanți sau care se află la al doilea film de lung metraj.

Anul trecut, aici au fost prezentate pelicule precum „Cea mai fericită zi din viața lui Olli Mäki/ The Happiest Day in the Life of Olli Mäki', de Juho Kuosmanen, „Maria/ Marija', de Michael Koch, și „Godless', de Ralitza Petrova.

Despre film și cartea care stă la baza scenariului, citește aici.

Vizionați aici o secvență din film, în așteptarea unui trailer adevărat, așa cum merită!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte