„Pozitia copilului” – aplaudat indelung la premiera de la Teatrul National

La premiera de gala, peste o mie de invitati au pasit pe covorul rosu, alaturi de echipa si actori: Sopranele Leontina Vaduva si Angela Gheorghiu, Alteta Sa Regala, Principele Nicolae al Romaniei si Alteta sa Regala Principesa Eleonore de Schaumburg-Lippe, Victor Rebengiuc, Mariana Mihut Ivan Patzaichin, Nae Caranfil, Marian Crisan, Andreea Raicu, Amalia Enache, Ada Condeescu si Ana Ularu s-au numarat printre invitati.

Trofeul Ursul de Aur, primul obtinut vreodata de un lungmetraj romanesc, a fost expus in foaierul Teatrului National, unde invitatii l-au putut admira.

Vedetele serii au fost regizorul Calin Peter Netzer, actorii Luminita Gheorghiu, Bogdan Dumitrache, Florin Zamfirescu, Ilinca Goia, Natasa Raab, Tania Popa, Vlad Ivanov, Adrian Titieni si producatoarea Ada Solomon, impreuna cu toti membrii echipei.

Filmul premiat cu Ursul de Aur si Premiul FIPRESCI (Federatia Internationala a Criticilor de Film) la Festivalul International de Film de la Berlin poate fi urmarit de spectatorii din Romania incepand din 8 martie.

„Pozitia copilului” va fi proiectat si in Franta, Germania, Austria, Elvetia, Benelux, Grecia, Serbia, Muntenegru, Australia, Noua Zealanda, Taiwan.

Interviu cu Luminita Gheorghiu „N-am jucat inca toate mamele”

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte