Povestea incredibilă din spatele unui om de radio de succes! Răzvan Exarhu, declarații surprinzătoare: „Eram semi-vagabond și foarte leneș”


Majoritatea oamenilor îl cunosc după vocea sa de la radio, însă puțin știu că el are o vastă carieră în spate, care l-a ajutat să devină cine este astăzi. Vorbim despre Răzvan Exarhu, care se numără printre cei mai pricepuți oameni în arta radioului din România.

După felul în care vorbește în fiecare zi cu ascultătorii săi, ai spune că face asta, încă de când s-a născut. Puțini sunt însă cei care știu că lucrurile nu stau chiar așa. În cadrul unui interviu acordat pentru Revista Avantaje, Răzvan Exarhu a mărturisit cu zâmbetul pe buze că în tinerețe nu prea îi plăcea să învețe, dar că a ales să se ducă la o facultate pentru că așa o cerea tradiția pe vremuri.

Vezi pozele

Povestea incredibilă din spatele unui om de radio de succes

A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, apoi a ajuns să facă radio, dintr-o pură întâmplare. Atunci a realizat că acesta este talentul lui, așa că nu s-a mai oprit nici în ziua de astăzi.

„Eu nu aveam nicio pasiune în general, trebuia totuși să fac o facultate pentru că așa era atunci. Eu eram semi-vagabond, după ce terminasem liceul. Eu am intrat și foarte târziu la facultate pentru că eram foarte leneș și nu învățăm. Nu știam prea bine ce vreau să fac. A venit și Revoluția, a explodat toată viața din România și povestea asta cu radioul avea așa un aer inspirațional, tocmai începuse. Era foarte cool să lucrezi la radio, dar nu prea înțelegeam și nici nu îmi plăcea, cu atât mai mult cu cât la început am făcut știri și nu prea mă amuza chestia asta. Dar sigur mi-a oferit așa un pic de disciplină, de rigoare. Apoi pur și simplu mi-am dezvoltat discursul, stilul de povesti, de a vorbi, de a-i face pe alții să vorbească. Nu aș spune că sunt un jurnalist, ci mai degrabă sunt așa un fel de căutător, de povestitor, decât un jurnalist cum sunt oamenii care fac anchete,' a mărturisit Răzvan Exarhu, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

A scris editoriale la Evenimentul Zilei, a lucrat la Pro FM, la Radio Guerilla, iar de câteva luni, Răzvan prezintă emisiunea „Morning Glory', în fiecare dimineață, de la 7 la 10, pe Rock FM. Radioul nu este singura sa pasiune, pentru că el a cochetat și cu televiziunea, presa scrisă, dar și presa online. În urmă cu ceva timp, Răzvan Exarhu a făcut parte din juriul emisiuni „Master Chef', de la Pro TV, iar în prezentat se ocupă de un blog personal unde scrie diverse rețete originale.

Urmărește întregul interviu, în materialul video de mai jos!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Adrian Despot va prezenta o emisiune în FM! Cu ce post de radio a bătut palma cântărețul

Adrian Despot a vorbit deschis despre familia lui: „În meseria de părinte nu ai niciodată confirmarea că educația pe care le-o dai copiilor tăi este cea mai bună'

Cum se menține în formă Adrian Despot, la 41 de ani: „Lucrurile pe care le mâncăm reprezintă combustibilul nostru!'

Adrian Despot, amănunte neștiute până acum din culisele show-ului „Vocea României'! Cum își pregătește concurenții din echipă pentru premiul cel mare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedetele răspund...