(P) Rezolvă problema durerilor în gât cu Septocalmin Forte

(P) Rezolvă problema durerilor în gât cu  Septocalmin Forte

Acum, că sezonul rece și-a făcut simțită prezența în viețile noastre atât prin schimbarea temperaturii, cât și prin simptomele de răceală pe care corpul nostru le poate manifesta, este vital să știm cum să rezolvăm problema durerilor în gât. Știm cu toții că aceasta este una dintre modalitățile de adaptare și apărare ale organismului nostru și, de aceea, este absolut necesar să acționăm responsabil și să ne înarmăm cu remedii și tratamente care să ne ajute să traversăm această perioadă cu brio.

Ce este Naturalis Septocalmin Forte?

În răceli sau gripe, durerea în gât este unul dintre principalele simptome. Deseori, disconfortul creat de aceasta ne epuizează, încercând să găsim cel mai bun și rapid remediu pentru durerea în gât. Naturalis ne vine în ajutor în acest sens cu un supliment alimentar, fără zahăr, sub formă de drajeuri de supt, care ajută eficient la calmarea gâtului iritat: Septocalmin Forte. 

Datorită formulei complexe ce are în componență 8 substanțe bioactive, pe bază de vitamina C, uleiuri esențiale și extracte naturale, Septocalmin Forte ameliorează imediat durerea în gât, datorită formei sale farmaceutice. Mai mult decât atât, combinația de ingrediente atent selecționate se potențează reciproc, susțin sistemul imunitar și ajută organismul să se refacă, stimulând sănătatea căilor respiratorii.

Ingrediente active Septocalmin Forte

Tratamentul durerilor în gât este eficient, în primul rând, datorită principalei componente active a acestui supliment – vitamina C, renumită pentru calitățile sale antioxidante și pentru rolul său esențial în buna funcționare a sistemului imunitar. Aceasta ajută la reducerea duratei stării de răceală, dar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, energizându-ne și contribuind la vindecarea gâtului iritat. De asemenea, vitamina C asigură o bună funcționare a vaselor sangvine, crește absorbția fierului în sânge și ajută la menținerea sănătății psihice.

Oferind o stare de bine și un efect plăcut asupra gâtului, eucaliptul, mentolul și extractul din rădăcini de nalbă-mare acționează ca un balsam asupra corzilor vocale și faringelui. În plus, completând armonios această formulă echilibrată a suplimentului Septocalmin Forte, menta, extractele de lemn-dulce, fructe de soc și flori de tei vor calma tractul respirator superior, menținând confortul căilor respiratorii.

Administrare Septocalmin Forte

Adulților și copiilor cu vârsta de peste 6 ani se administrează 3 până la 5 drajeuri pe zi, între mese. Septocalmin Forte are un efect rapid în tratamentul durerilor în gât, dacă drajeurile se vor ține în cavitatea bucală până la dizolvare, evitând mestecarea sau înghițirea lor.

De ce să alegi Septocalmin Forte?

Având o compoziție bogată în ingrediente naturale, Septocalmin Forte este un supliment alimentar care mizează pe un tratament natural al gâtului iritat și pe lipsa efectelor adverse pe care medicamentele obișnuite le-ar putea avea. Dacă vrei să-ți protejezi organismul este indicat să te concentrezi asupra fortificării naturale a sistemului imunitar, un alt atu al acestui supliment. Formula sa fără zahăr este ideală pentru persoanele care suferă de diabet zaharat sau care pur și simplu vor să evite sau să limiteze consumul de zahăr în dieta lor. 

Prin urmare, rezolvă problema gâtului iritat cu Septocalmin Forte,un aliat de încredere în tratamentul durerilor în gât!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate